Charlottes exman Gad: Kärleken gör ont

charlotte-casiraghi-gad-ste

Franska och italienska tidningar berättar nu mer om historien bakom separationen mellan prinsessan Carolines dotter Charlotte Casiraghi och Gad Elmaleh. Charlotte är idag  – som vi tidigare berättat – tillsammans med den italienske regissören Lamberto Sanfelice.

Tidningarna menar att Gad och Charlotte bestämde sig för att separera långt tidigare än vad som framkommit. De menar också att Lamberto inte alls var orsaken till uppbrottet. Redan i somras levde de tydligen två separata liv, Gad i USA och Charlotte i Europa.

gad-charlotte-2-ste

Charlotte och Gad kom i alla fall tillsammans till brodern Pierres bröllop i somras, men italienska tidningar menar att de redan då glidit isär.

Gad tillbringar nämligen allt mer tid i Kalifornien där hans äldste son Noé går i skola. Den populäre komikern och stå-upparen försöker sig också på att göra karriär i USA. Parets gemensamma son Raphael, 2, har också bidragit till problemen i förhållandet, bland annat rörande vissa religiösa frågor, skriver italienska tidningar.

Det har inte varit helt lätt för Charlotte att ta hand om sin son på egen hand, när Gad har haft så mycket att göra.

I en kryptisk video Gad lagt upp på Instagram pratar han på franska om vacker eld och kärlek, som också gör ont. Sajten 7sur7 menar att han här talar om förhållandet med Charlotte Casiraghi.

 

 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures