Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chelsey Davy: Vänskapen är viktigare än miljonerna

21 nov, 2011, 08:11 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Harrys förra flickvän Chelsy Davy har erbjudits mångmiljonbelopp för att berätta allt om sin romans med prinsen.

Annons

I sju år var prins Harry och Chelsy Davy ett par och deras förhållande präglades av ständiga känslostormar, uppbrott och passion. En dag skulle de gifta sig, trodde alla, men det var innan Chelsy oväntat gjorde slut.

Avskyr rampljuset

Det var när det började dra ihop sig till bröllop mellan William och Kate, som hon insåg att hon inte skulle stå ut med ett liv i det kungliga rampljuset och att alltid vara påpassad. Hur mycket hon än älskade Harry var det ett för tungt offer. Hon berättade om sina känslor för Harry, som var väldigt förstående och de har förblivit de bästa vänner sedan dess.

Mångmiljonbelopp

Sedan det tog slut har Chelsy jagats av engelska tidningar och bokförlag som erbjudit henne mångmiljonbelopp för att berätta om sin kärleksaffär med prinsen. Hon har aldrig ens funderat på att tacka ja, vilket naturligtvis Harry är tacksam för.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Chelsy Davy.

Rik pappa

Chelsy behöver inte heller pengarna, hennes pappa är ekonomiskt oberoende, men viktigare än alla pengar är vänskapen med Harry. Just nu jobbar hon som biträdande jurist på Allen & Overy i Londons City och är lycklig för att slippa jagas av fotografer dagligen.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons