Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbeskedet från kungahuset: Prinsessan lämnar landet – flyttar med familjen

31 maj, 2022, 12:14 
AvIndra Nordemar

Nu flyttar prinsessfamiljen till Portugal.

Annons
Babylycka! Prinsessan Eugenie har fått en sonBrand logo
Babylycka! Prinsessan Eugenie har fått en son

I oktober 2018 ringde bröllopsklockorna för prinsessan Eugenie och maken Jack Brooksbank. Sedan dess har paret varit bosatta i Frogmore Cottage – prins Harrys och Meghan Markles tidigare hem, innan de tog sitt pick och pack och flyttade till USA.

Nu väljer även Eugenie och Jack att lämna England.

Prinsessans flyttar – nya livet i Portugal

Enligt Royal Central har Jack blivit erbjuden ett jobb av fastighetsmagnaten Mike Meldman, som är affärspartner med Hollywoodstjärnan Geroge Clooney. Tillsammans har de bland annat grundat alkoholmärket Casamigos tequila, vilket Jack varit ambassadör för.

Men nu får han en ny roll, och det nya jobbet innebär flytt till Portugal. Prinsessfamiljen kommer att vara bosatta i närheten av en lyxig golfklubb i Lissabon – men inte på heltid.

Annons

Pendlar mellan länderna

Jack, Eugenie och deras ettåring August kommer att fördela tiden mellan Portugal och England för att fortsatt kunna vara nära familjen.

Forgmore Cottage, ett stenkast från slottet Windsor, kommer alltså fortfarande tillhöra dem. Huset på nio sovrum, inklusive specialinredd barnkammare, yogastudio och två orangerier är nyrenoverat för många miljoner – det hade ju varit synd om ett sådant fantastisk hem förblev tomt!

Eugenie och Jack med sonen August när han var nyfödd. Foto: TT

Foto: TT

Annons