Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbeskedet i Norge – prinsens hemliga kärlek avslöjad

27 feb, 2024, 10:00 
Nu bekräftas kärleken!
Annons
Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!Brand logo
Mette-Marit och Haakon utsatta för fräck bluff – avslöjas i filmen!

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit har alltid stuckit ut i det kungliga rampljuset. De är nämligen inte som andra kungliga par och har inga problem med att visa sin kärlek offentligt.

De har varit gifta i 22 år, har två fina barn tillsammans och under kärlekssagan har de gått igenom en rad svårigheter ihop. Trots detta är kärleken intakt och fortsätter att lysa under alla årstider.

Kronprins Haakon
Kronprins Haakon har inga problem med att visa sin kärlek till kronprinsessan Mette-Marit i det kungliga rampljuset.SplashNews.com

Sverre Magnus nya kärlek

Nu kan Haakon och Mette-Marit att kärleken letat sig in på annat håll. Sonen prins Sverre Magnus har nämligen skaffat sig en flickvän, rapporterar norska Se och Hör.

Annons

Enligt tidningen så har kronprinsparet befunnit sig på semester i utlandet. Sverre Magnus och flickvännen ska ha hakat med på resan, som den här gången gick till den soliga staden Miami, USA.

Sverre Magnus privata roll

Däremot är det inte känt vem som är prinsens flickvän. Sverre Magnus har, till skillnad från systern prinsessan Ingrid Alexandra, haft en lite mer privat roll och varit mån om att inte avslöja för mycket om sitt privatliv.

– Det här är en trend i den moderna monarkin, nämligen att färre ska vara arbetande kungliga, sa kungahusexperten Caroline Vagle i samband med Sverre Magnus födsel 2005.

Kronprinsessan Mette-Marit, prins Sverre Magnus och kronprins Frederik
Prins Sverre Magnus har skaffat flickvän.Lise Åserud

Foto: TT

Annons