Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Chockbeskedet: Meghan ljög om förlovningen med Harry

Chockbeskedet: Meghan ljög om förlovningen med Harry

Nu kommer sanningen om förlovningen mellan Harry och Meghan fram!

Prins Harrys och hertiginnan Meghans nya Netflix-dokumentär ”Meghan & Harry” har inte bara röjt upp starka och arga känslor – den har också skapat total förvirring.

När paret förlovade sig 2017 berättade Meghan att Harry friade till henne hemma i köket i pampiga Kensington Palace, samtidigt som han var i full färd med att steka kyckling.

Han försökte steka en kyckling, och det var bara en fantastisk överraskning, har Meghan sagt till Daily Mail och beskrivit frieriet som ”sött, naturligt och väldigt romantiskt”.

Meghan Markles förlovningsring som Harry designat själv

Prins Harry har själv designat förlovningsringen som sitter på Meghan Markles vänstra ringfinger.

Ken McKay/ITV/REX

Harry om förlovningen med Meghan

Harry hade omsorgsfullt designat och valt ut den exklusiva förlovningsringen, som bestod av två diamanter som tillhört prinsessan Diana och en stor diamant från Botswana.

– Hon lät mig inte ens bli klar, hon sa "kan jag svara j", och jag sa "ja", och sedan kramades vi, och jag hade en ring i handen, och jag utbrast "kan jag ge dig ringen ", och hon svarade "åh ja, ringen!".

Johan T Lindwall om Harry & Meghans dokumentärserie: "Charles kan tvingas be sin son om ursäkt"

Ljög om förlovningen – nu kommer sanningen fram

I samband med premiären av ”Harry & Meghan” avslöjar paret detaljer om förlovningen – men den här gången målas en helt annan bild upp än tidigare frieribeskrivning.

Här ligger en romantisk trädgård, tända ljus och vita rosor i fokus, snarare än ett kök och en kyckling. På bilder kan man även se hur Harry går ned på knä för att ställa den modiga frågan.

Enligt Harry hade Meghan mer eller mindre kommit på att kvällen skulle bli en speciell afton, eftersom han valde att poppa en flaska champagne medan hon var upptagen med att ”smöra en kyckling” innan de gick ut i trädgården.

Och visst, frieriet innehöll visserligen en kyckling, men den lite mer romantiska delen av uppvaktningen och förlovningen har fram tills nu varit okänd!

Prins Harry och Meghan Markle

I dokumentären Harry & Meghan kommer sanningen om förlovningen fram.

Evening Standard/Eyevine/TT

Foto: TT