Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbilderna på Charlene och Albert – sanningen efter skilsmässoryktena

18 jul, 2023, 14:30 

Nu syns furst Albert och furstinnan Charlene sida vid sida igen!

Annons

De senaste åren har privatlivet varit i fokus när det kommer till Monacos kungliga familj. Skilsmässorykten mellan furst Albert och furstinnan Charlene har florerat länge och tycks hela tiden komma upp till ytan.

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

I mars dök Charlene upp i Milano utan någon vigselring på fingret, vilket kastade bensin på den ryktesbrasa som redan var i full gång, och många undrade om detta var slutet på äktenskapet.

– Vi tillbakavisar formellt de illasinnade rykten som publicerats av den franska tidskriften Royauté. De är helt ogrundade, har en talesperson för furst Albert sagt till brittiska tidningen Daily Mail.

Annons
Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene och furst Albert sida vid sida.

Charlene har saknats vid flera tillfällen

När Albert dök upp i samband med Bal de la Rose, en av Monacos glittrigaste galafester, tidigare i år var Charlene inte närvarande. I stället sågs han i sällskap med sin syster, prinsessan Caroline.

Och när han för någon vecka sedan syntes i publiken under Wimbledon-turneringen befann sig inte Charlene på plats. Då var det i stället prinsessan Caroline som syntes vid hans sida.

Furst Albert och Melanie-Antoinette de Massy
Furst Albert och prinsessan Caroline på Bal de la Rose tidigare i år.

Här dyker Charlene och Albert upp sida vid sida

Samtidigt har Charlene den senaste tiden synts alltmer i det kungliga rampljuset. Vid de flesta tillfällen har hon dessutom haft vigselringen på fingret, något som dementerar att en skilsmässa är i görningen.

Nu har dessutom både hon och Albert dykt upp igen. Den 13 juli tog de emot det franska rugbylaget i trädgården vid palatset. Det franska rugbylaget har nämligen tränat i Monaco sedan 3 juli och förbereder sig inför VM som kommer att anordnas i Frankrike senare i år.

Både Charlene och Albert såg nöjda ut med besöket och log när kamerans blixtar fångade ögonblicket.

Foto: TT

Annons