Chocken: Charlene talar ut i pressen – berättar sanningen om äktenskapet med Albert

15 dec, 2022, 11:00 
Furst Albert och furstinnan Charlene

Furstinnan har bestämt sig. Nu berättar hon sin historia.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furstinnan Charlene och furst Albert är nästintill mytomspunna. Kanske beror det på att de sällan väljer att tala med pressen, trots alla rykten och skandaler som florerar kring dem.

Men nu blir det ändring på det. Furstinnan Charlene har tagit bladet från munnen.

Charlenes plötsliga beslut – ger sällsynt intervju

Det är tidningen Monaco Matin som får sig en sällsynt och öppen intervju med furstinnan. Ordet på stan är att Charlene öppnar upp sig "som aldrig förr" – och det är ingen underdrift.

Recept.se Nyhetsbrev

Hon berättar gulliga detaljer om tvillingarna Gabriella och Jacques, men också det som kanske folk undrar mest om: äktenskapet med Albert.

För visst har det ryktats om att det finns sprickor mellan paret. Så sent som i maj i år fick uppgifter om en skilsmässa rejält med fäste, då franska tidningen Voici rapporterade om det.

Annons

Då sas det att Charlene skulle få ett arvode på 126 miljoner kronor per år, men det innebar även att hon skulle lämna sina älskade tvillingar bakom sig i Monaco och flytta till Genève. Ryktena tog fart på riktigt när Charlene också insjuknade och försvann en längre period, och skrevs bland annat in på en privatklinik i Schweiz.

Prinsessan Gabriella med en skylt där det står: "We miss you mommy"
Det var hjärtskärande att se lilla Gabriellas teckning till mamma Charlene när hon var borta, som det stod "We miss you mommy" på.

Furstinnan Charlene vill berätta sin sanning

Men alla sådana påståenden slår furstinnan däremot nu tydligt hål på. Hon ger intervjun, något hon väldigt sällan gör, för att ge sin sida av historian. Det står att Charlene väljer att "Ge sin sanning när skvaller eller rykten ofta talar för henne".

Och det är precis vad hon gör:

– Jag fortsätter att återhämta mig, att återbalansera mig själv. Det kommer fortfarande att ta tid, men jag är glad. Min familj och de jag älskar är mina klippor. Jag närmar mig framtiden, steg för steg, en dag i taget, säger hon till Monaco Matin.

Annons

Detta har man ju misstänkt, numera syns paret nästan alltid vid varandras sida och ser onekligen glada ut.

Hon passar även på att berätta om hur hon ser på de nu 8-åriga barnens framtid som kungligheter. Då gör hon det återigen tydligt hur sammansvetsad familjen är, och att äktenskapet inte är hotat.

– Med min man, när vi måste gå på ett evenemang, förklarar vi för dem vad det här evenemanget är av för karaktär, säger hon till tidningen.

– De gillar att följa med oss, och med prinsen, tycker vi fyra om att göra det här tillsammans. Men som jag sa de är fortfarande unga, de fortsätter att observera, att lära, innan det blir naturligt för dem.

Furstinnan Charlene, furst Albert, prins Jacques och prinsessan Gabriella
Tvillingarna älskar att följa med på jobb!

Foto: TT

Annons