Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Gabriella, 8, fångas på bild helt oigenkännlig – väcker starka reaktioner

Furst Albert, furstinnan Charlene, prins Jacques och prinsessan Gabriella vinkar från en balkong

Foto: TT

Charlene och Alberts dotter syns på ny bild – men hon går inte att känna igen.

5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
0:44

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

(0:44)

Slå på ljud

Furstefamiljen i Monaco har en riktigt härlig helg bakom sig. Furstinnan Charlene och furst Albert har nämligen haft dubbla födelsedagsbarn att fira hemma!

Den tionde december 2014 välkomnade paret tvillingarna prinsessan Gabriella och prins Jacques till världen, och deras 8-årsdag firades såklart stort. Men på familjens födelsedagsbild sticker en detalj ut.

Nya bilden på Jacques och Gabriella, 7, – efter svåra tiden

Känslosamma bilderna efter Charlenes sjukdom

För familjen väntar en efterlängtad jul. Deras tillvaro har ju kantats av flera motgångar, och det hela började när Charlene blev mystiskt sjuk. I fjol befann hon sig i hemlandet Sydafrika, och blev plötsligt strandad där.

Det sas att hon inte kunde sätta sig på ett flygplan hem, på grund av en en öron-, näsa-, halsinfektion och hon höll sig borta där i ett halvår. När hon sedan återvände hem i november dröjde det inte länge innan hon lyste med sin frånvaro igen.

Furst Albert med barnen prinsessan Gabriella och prins Jacques, barnen håller skyltar med texten: "We miss you mommy" efter att Charlene blivit sjuk

På Monacos nationaldag i fjol nåddes folket av känslosamma bilder, barnen saknade verkligen sin mamma.

Foto: TT

Furstinnan blev nämligen inlagd på en privat klinik i Schweiz, närmare bestämt på en av världens mest exklusiva rehabiliteringscenter.

– Hon var helt klart utmattad, både fysiskt och psykiskt. Hon var överväldigad och kunde inte klara av officiella pliket, livet i stort eller ens familjelivet, sa furst Albert då till People om Charlenes hälsa.

Men i år har hon varit åter på benen, efter att hon i våras kom hem igen och synts stråla på kungliga uppdrag vid sin familjs sida.

Kvinnan i Alberts innersta krets träder fram – har lämnat Charlene

Prinsessan Gabriellas utseendeförändring syns på bild

Det råder däremot ingen tvekan om att fjolårets jul, och födelsedag, var tuff för tvillingarna. Småttingarna fick ju fira båda viktiga dagarna utan sin mamma. Därför är det extra känslosamt att se familjen samlad, på tvillingarnas åtta årsdag.

Prinsessan Stephanie, furstinnan Charlene och prins Jacques och prinsessan Gabriella

En underbar jul väntar, familjen är återförenad!

POOL

På sin egna Instagram laddade furstinnan upp ett bildspel på Gabriella och Jacques, och på prinspalatsets konto fick vi en inblick i dagens firande! Det var ett Super Mario-tema på kalaset, och spelfiguren verkar vara en storfavorit hos de monegaskiska tvillingarna.

Men Gabriella var inte utklädd med hängselbyxor och röd hatt, hon valde en helt annan väg. Dessutom hade hon en sprillans ny look. Kort mörkhårigt hår med lugg – och gick knappt att känna igen! Om det är en peruk eller en ny hårfärg får tiden utvisa.

I kommentarsfältet strömmar gratulationer och röda hjärtan in, alla slås av hur gulliga de är!

Foto: TT