Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Uppgifter om privatkliniken läckta: Här gömmer sig Charlene

Furstinnan Charlene

Charlene vårdas på en världens mest exklusiva rehabkliniker – i Zürich. Detta enligt de ryktesuppgifter som nu återges på flera håll.
Charlenes alla frisyrer genom åren!
Slå på ljud

En klinik, någonstans i Europa. Det är allt som har varit känt om furstinnan Charlenes nya vistelseort – men nu har nya uppgifter läckt ut i media.

De har inte bekräftats av hovet i Monaco, men är samstämmiga: Furstinnan Charlene, 43, befinner sig i Zürich i Schweiz, närmare bestämt på Paracelsus Recovery, som beskrivs som en av världens mest exklusiva rehabiliteringskliniker.

LÄS MER: Alberts ord om Charlenes sjukdom – berättar om läkarnas besked

Zürich i Schweiz

Zürich i Schweiz. Här befinner sig Charlene, enligt uppgifter från flera håll.

Foto: TT

Enligt hemsidan riktar Paracelsus Recovery in sig på beroendeproblematik och psykisk ohälsa. Mer än 15 läkare fokuserar på varje patient, som också erbjuds ett luxuöst boende i hemlik miljö under behandlingstiden.

Men kostnaden för behandlingen är skyhög, och kan i vissa fall landa på tre miljoner kronor i månaden.

I Schweiz kan Charlene sannolikt också känna sig trygg. Där var man ju i många år kända för sin totala banksekretess och är av tradition ett land där diskretion i allmänhet värderas mycket högt. Inte minst när det gäller en gästande kunglighet.

Charlene har också vänner i närheten, och ryktena säger att det ska ha varit hos dem som hon tillbringade de första dagarna, innan hon las in.

Schweiz är även ett bra val på andra sätt: Zürich ligger bara 60 mil från Monaco, en snabb tur med den kungliga helikoptern. Furst Albert har ju aviserat att han och tvillingarna kommer att åka och hälsa på Charlene så fort läkarna har givit klartecken.

Furstinnan Charlenes sjukdom

Furstinnan Charlene innan hon blev sjuk och efter

Charlene innan hon blev sjuk – och efter.

Det man vet om Charlenes sjukdom är att den ska vara förorsakad av den elaka bihåleinfektionen som hon drabbades av i maj, detta efter att ha gjort ett ingrepp i munhålan för att förbereda för ett tandimplantat.

Och det ska vara den infektionen – och sommarens tre operationer under narkos – som ska ha gjort det mycket svårt för henne att äta fast föda. Enligt vissa uppgifter ska hon enbart ha kunnat få i sig flytande, via ett sugrör. En förklaring till hennes kraftlöshet och stora viktras.

Eller som furst Albert nyligen uttryckte det apropå sin hustrus kollaps kort efter hemkomsten: Hon hade inte sovit bra på länge och knappt fått i sig någon mat.

Nu hoppas alla att behandlingen ska hjälpa Charlene att återfå sina krafter, och att hon åtminstone i någon form ska kunna fira julen med sina barn prins Jacques och prinsessan Gabriella.

Furst Albert Prinsessan Gabriella Prins Jacques

Furst Albert och barnen vid Monacos nationaldagsfirande i förra veckan.

Foto: TT

LÄS MER: Charlene akut inlagd för vård – tvillingarnas hjärtskärande ord

LÄS MER: Bilderna från Charlenes hemkomst – återförenades med barnen efter ett halvår

LÄS MER: De smärtsamma bilderna på Charlenes dotter prinsessan Gabriella

Foto: TT, Instagram.