Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Smärtsamma bilderna på dottern Gabriella – efter att Charlene lämnat familjen

30 nov, 2021, 16:00 
Prins Jacques Prinsessan Gabriella

Monaco-tvillingarna – fortfarande utan sin mamma Charlene. Och de nya bilderna griper tag.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 47?

En liten minikopia – av sin saknade mamma furstinnan Charlene. Det var vad som mötte besökarna på det kungliga event som i går ägde rum i Monaco.

Prinsessan Gabriella var där med sin pappa Albert och brorsan prins Jacques, och tvillingarnas faster prinsessan Caroline hade också slutit upp, lite som en extramamma.

Prins Jacques Prinsessan Gabriella Grimaldi Forum 2021
Monacotvillingarna på julshow med pappa Albert.

Men det var tydligt att tomrummet efter Charlene är stort, och sexåriga Gabriella hade skrudat sig i cape, hennes mammas signaturplagg.

Annons

Den där pagefrisyren, med lugg, har vi också sett på Charlene – innan hon rakade bort allt hår vid tinningarna, strax före jul i fjol, en frisyr som då väckte enorm uppmärksamhet.

Charlenes dotter Gabriella – en kopia av sin mamma

Furstinnan Charlene Prinsessan Gabriella cape lugg page
Charlene i cape – och i luggfrisyr. Precis som dottern Gabriella nu.

Det var den Internationella Barnrättsdagen som uppmärksammades i Monaco i går och många av förlustelserna var riktade direkt till de besökande barnen. Men det är inte utan att det känns i magen när man ser Monaco-tvillingarna bli så exponerade, mitt i sorgen och saknaden över mamma, som är intagen på en klinik någonstans i Europa.

Annons

Furst Albert har dessutom bestämt sig för att ta dem ur skolan, och den senaste veckan har de fått sin undervisning hemma i palatset, tillsammans med fyra utvalda barn.

Prins Jacques Prinsessan Gabriella Grimaldi Forum 2021
Charlenes sexåriga tvillingar, här med en av sina kamrater. Kanske från den exklusiva lilla skola som i all hast har startat i Grimaldipalatset.

Foto: TT.

Annons