Chocken efter Harrys svek – kontakten med ex-flickvännen: "Kan vara slutet"

Chocken efter Harrys svek – kontakten med ex-flickvännen: "Kan vara slutet"

Harrys drastiska tillvägagångssätt till sin nya bok – nu avslöjas allt.
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit
0:33

Efter reklamen: Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit

(0:33)

Slå på ljud

416 sidor fyllda med sanning och avslöjanden – ja, i alla falla ur Harrys perspektiv. För drygt 350 kronor kommer världen den 10 januari kunna ta del av det som så många länge undrat – vad hände egentligen mellan Harry, Meghan och kungafamiljen?

"Spare" som boken heter sägs var "rå och orubbligt ärlig", samt "kritisk mot allt och alla".

"Boken är mycket värre än vad folk tror", säger en källa till Daily Mail.

Det visar sig även att Harry tagit till rätt aggressiva metoder för att få till boken. Bland annat ska han ha kontaktat sina ex-flickvänner – som han tidigare tystat ner.

Harrys kontakt med exen: "Ironiskt"

Enligt tidningen ska Harry ha kontaktat både gamla vänner och flickvänner för att ha med dem i sin bok. De flesta var i total chock – kanske för att Harry tidigare sagt: "Om ni pratar med media kommer jag gå i taket".

"Harry har kontaktat dem. De flesta sa artigt att de skulle tänka på det men sa i slutändan nej. Det känns ganska ironiskt att Harry tidigare sagt att han skulle gå i taket om han hade den minsta aning att de pratade med media, men nu vill han i stället det för han behöver deras hjälp".

Harry gifte sig med Meghan Markle 2018, men hade två seriösa förhållanden innan han träffade sin hustru.

Chelsy Davy, Harrys första flickvän som han var i ett förhållande mellan 2004 och 2010.

"Det var helt galet. Otroligt läskigt och obekvämt.", har hon sagt i en intervju gällande den uppmärksamhet hon fick från media när hon var ihop med Harry.

Farhågan kring Harrys nya bok Spare: "Borde bryta helt"

Många experter som redan fått läsa delar av boken menar att det här kan vara slutet för Harrys och Meghans relation med kungafamiljen.

"Det enda kung Charles kan göra är att frånta sin barnbarn Archie och Lilibet deras kungliga titlar, och i sista hand även frånta Harry och Meghan titlarna, även om det är drastiskt", säger Tom Bower, biografi-författare, dock inte författaren av Spare.

Han fortsätter:

"Jag vet inte vad han annars kan göra. Om den är så illa som jag tror att den är, då har Harry och Meghan verkligen gått för långt."

Vidare menar han att de bästa den brittiska kungafamiljen kan göra i det här läget – är att bryta med hertigparet av Sussex helt.

Foto: TT