Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Här dyker prinsessan Sofia plötsligt upp i Biancas talkshow

18 nov, 2022, 09:00 
Indra Nordemar
Bianca Ingrosso och prinsessan Sofia
Bianca Ingrosso verkar inte kunna släppa prinsessan Sofia efter deras senaste möte.
Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det är högst ovanligt att vi får se några av våra kungligheter i offentligheten förutom när de framträder i officiella sammanhang – minst sannolikt är det att vi får se dem i reality-rutan.

Prinsessan Sofia fick vi däremot se långt innan hon blev prinsessa i det kontroversiella programmet Paradise hotel, men de tiderna är ju förbi oss sedan länge.

Men nu dras hon upp igen av Bianca Ingrosso – och det talas om "fin-kultur och fulkultur".

Bianca om Sofia: "Hade passat i Wahlgrens värld"

Bianca och Sofia upprättade nyligen en bekantskap då Sofia höll en gala i syfte av Project Playground. De fångades på bilder ihop men mycket mer än så fick vi inte veta. Men det verkar som de blev närmre än vad bilder då visade.

Annons

Biancas talkshow har kommit att bli en storsuccé och varje vecka gästas hon av både nykomlingar i kändisvärlden och superstjärnor. Och så även i fredagens avsnitt.

I kvällens avsnitt tar bland andra Julia Lyskova och Fares Fares plats i Biancas soffa, och under ett segment kommer prinsessan Sofia med i bilden.

Det handlar då om att Fares och Julia ska placera olika personer och program på en "fin- och ful-skala". Wahlgrens värld hamnar längst ner på "ful-skalan", likaså Kardashians. Oscarsgalan och Alex Schulman hamnar däremot längre upp. Men Sofia då? Det Det är till en början tveksamt.

– Vi går vidare till prinsessan Sofia, hon är väldigt väldigt väldigt trevlig, säger Bianca och fortsätter:

– Hon hade passat bra i Wahlgrens värld alltså.

Biancas ångern efter yttrandet om Sofia

Fares flikar då in:

– Det kan jag tänka mig att hon är (trevlig reds. anm) men då kanske hon ska vara med där. Jag tycker hon ska gästa Wahlgrens värld, säger han och sätter hennes bild bland "ful-kulturen", vid sidan av Wahlgrens värld.

Men Bianca ångrar då sig lite om hennes yttrande om att prinsessan hade platsat i Wahlgrens värld, och säger i stället:

– Vi kanske måste sätta henne högre upp för fan, jag vill ju ändå ha henne hit vettni. Där hör hon hemma, säger hon medan hon placerar Sofia allra högst upp på "fin-skalan".

Foto: TT, Discovery+

Annons