Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken i Norge efter oväntade förlovningen – skedde bakom kulisserna

23 okt, 2023, 10:00 

Marius ex-flickvän Juliane Snekkestad bekräftar kärlekslyckan!

Annons

Mette-Marits son Marius Borg Høiby och modellen Juliane Snekkestad var ett par i flera år. Dessvärre ville kärleken inte fortsätta att blomstra och i mars förra året stod det klart att de separerat.

Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på filmBrand logo
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på film

Ex-paret hade träffats i Los Angeles. Juliane var i änglarnas stad för en fotografering och det var också i samband med det besöket som hon träffade Marius för första gången genom en gemensam vän.

– Marius Borg Høiby och jag har separerat. Och jag mår mycket bättre nu, skrev Juliane då i ett sms till Nettavisen när det stod klart att de inte länge var ett par.

Annons
Juliane Snekkestad och Marius Borg Høiby
Juliane Snekkestad och Marius Borg Høiby separerade i mars förra året.

Marius nya uppbrott

De bekräftade relationen 2018. Ett år senare slog de till och köpte en bostad tillsammans. Men efter separationen gick de skilda vägar och gjorde sig av med lägenheten i Tønsberg.

Sedan dess har paret hittat kärleken på annat håll, även om det i Marius fall nyligen tog slut med den norska influencern Nora Haukland.

– Jag kan bekräfta att jag och Marius har valt att separera. Vi önskar bara varandra lycka till på vägen framåt, sa Nora till norska VG.

Annons
Nora Haukland
Influencern Nora Haukland bekräftade tidigare i år att hon och Marius Borg Høiby inte längre är ett par.

Julianes lycka – nu bekräftar hon

Desto bättre har det gått för Juliane Snekkestad. Där blomstrar kärleken som aldrig förr och hon har hittat en person som hon verkligen trivs med och som har en speciell plats i hennes hjärta.

Paret har dessutom valt att ta ytterligare ett kärlekssteg och förlovat sig. Det bekräftar Juliane nu för norska Se och Hör.

”Ja, det stämmer” skriver hon i ett sms.

Juliane Snekkestad
Juliane Snekkestad är nyförlovad.

Foto: TT

Annons