Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken: Kate fångad på bild efter operationen – inte synts till på månader

04 mar, 2024, 19:00 
Efter alla rykten – här dyker prinsessan Kate upp.
Annons

Prinsessan Kate syntes senast till i offentligheten den 25:e december. I mitten av januari genomgick hon en stor magoperation, och har sedan dess lyst med sin frånvaro – något som lett till stora frågetecken och vilda konspirationsteorier.

Nu fångas hon på bild för första gången – med mamma Carole.

Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!Brand logo
Avslöjar: Madeleines & Chris nya bakslag med lyxvillan • Så ska svårt sjuke Harald komma hem igen • Bisarra spekulationerna om Kate – 3 kungliga snackisar från vecka 9!

Första bilderna på prinsessan Kate efter sjukdomen

Det är TMZ som publicerar de första bilderna på prinsessan på över två månader. Prinsessan Kate försöker hålla sig anonym med ett par stora solglasögon, och sitter i en mörk bil ihop med sin mamma Carole. Fotot togs nära Windsor, och ingen annan medlem ur kungafamiljen syntes till.

Hovet har efter operationen meddelat att Kate mår bra, men inte gett några andra uppdateringar om hennes hälsotillstånd.

Annons

Att Kate inte synts till har väckt rejält med frågetecken på sociala medier, och lett till galna teorier om skönhetsoperationer och andra skämt på Kates bekostnad. Det har till och med spekulerats i om Kate ligger i koma – men nu släpps bilder på Kate som dödar alla rykten.

– De här så kallade skämten, det är bara smaklöst. Man blir ju illa berörd varje gång man läser om det här. Det här är en person som kanske är sjuk, som går igenom en komplicerad operation och så sitter andra och skrattar på personens bekostnad. Det är smaklöst, säger Johan T Lindwall i "Efter fem".

Foto: TT

Annons