Chocken när Madeleine visar sig i Stockholm – har förändrat sitt utseende

06 feb, 2022, 18:02 

Prinsessan Madeleine har gjort en total makeover!

Annons
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

Tidigare i veckan kunde Svensk Dam avslöja att prinsessan Madeleine har återvänt till Sverige, för att träffa sin syster kronprinsessan Victoria, i hemlighet.

Madeleine, maken Chris O'Neill och barnen Nicolas, Leonore och Adrienne var i Sverige över jul och nyår, men hann inte träffa Victoria då, eftersom att covid-19 spred sig i kungafamiljen.

I januari återvände prinsessans familj till sitt hem i Florida. Men nu är Madeleine alltså i Sverige igen, denna gång på egen hand.

Chocken när Madeleine visar sig i Stockholm – har förändrat sitt utseende

Hovets informationschef Margareta Thorgren berättade på fredagen för Svensk Dam att prinsessan har kommit hem för att gå på en begravning.

Annons

– Vi kan bekräfta att prinsessan Madeleine är i Sverige. Hon är själv utan familjen, hon är här för en privat begravning. Hon kommer inom kort att åka tillbaka, hon bor på hovstallet, sa Margareta.

Enligt källor till Svensk Dam har Madeleine gjort en total utseendeförändring inför resan till Sverige. Hon ska nämligen ha färgat håret svart!

Detta kommer förstås som en chock för alla som är vana att se Madeleine i sina blonda eller gyllenbruna lockar.

En helt ny förändring för prinsessan Madeleine

Prinsessan har haft mörkbrunt hår tidigare, till exempel i hennes förlovningsvideo med Chris, men aldrig svart.

Men en skönhet som Madeleine klär ju givetvis i allt! Så nu ser vi fram emot att få se prinsessan i hennes nya, coola look.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill 2012
Madeleine i mörkbrunt hår 2012.
Annons