Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Nya bilderna på Oscar och Estelle – detaljen som sticker ut

05 jun, 2023, 18:50 

Inför nationaldagen dök nya bilder på prinsessan Estelle och prins Oscar upp.

Annons
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Stora delar av kungafamiljen vilar upp sig inför ett storslaget nationaldagsfirande, som bland annat kommer bestå av kortege, dans, sång och flagghissning.

I år blir det dessutom extra speciellt. Kungen firar 50 år på tronen, samtidigt som det är på dagen 500 år sedan Gustav Vasa valdes till kung i Strängnäs 1523.

Detta är så klart något som kommer att firas lite extra – och redan nu har prinsessan Estelle och prins Oscar sett till att lära sig lite historia innan det är dags för den stora dagen.

Nya bilderna på Estelle och Oscar

Redan nu bjuds det också på ett smakprov på hur kronprinsessfamiljen kommer att se ut när det äntligen är dags för det stora nationaldagsfirandet.

Kungahuset har delat med sig av bilder på Victoria och Estelle där mor och dotter står i folkdräkt. Oscar och Daniel har å andra sidan matchande kostymer på sig.

Annons

”Inför årets nationaldag och femhundraårsminnet av kungavalet i Strängnäs har Kronprinsessfamiljen besökt Gripsholms slott, det kungliga slott som mer än något annat förknippas med Gustav Vasa. Under besöket fick Prinsessan Estelle och Prins Oscar lära sig mer om kung Gustav I”, skriver kungahuset.

Kan inte tro sina ögon

I kommentarsfältet är det många som har reagerat på de nya bilderna på kronprinsessfamiljen. Oscar och Estelle får lite extra fokus, då många tycker att de är lika sina föräldrar.

”Stiliga! Som att se både en miniViktoria och en miniDaniel”, skriver en person.

”Fina bilder. Estelle och Oscar blir mer och mer som kopior av varsin förälder”, skriver en annan.

”Vackra bilder och så kul att se Oscar kämpa med att hålla sig för skratt på bilden ned Estelle”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons