Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris bakslag! Missar bästa vännens bröllop

22 aug, 2020, 19:29 
Ellen Myrgård Lindén
chris bakslag
Chris O'Neill är fast i Florida och missar bästa vännens bröllop. I dag gifte sig Cedric Notz och Andrea Brodin.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 34?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 34?

Det har varit ett tungt år för Madeleine och Chris. Coronaviruset har påverkat deras vardagsliv i Florida och varken prinsessan eller hennes make har kunnat sköta sina arbeten som de brukar. Paret är vana att resa mycket i jobbet och alla icke-nödvändiga resor har ju USA:s invånare blivit ombedda att avstå.

Chris O’Neill fast i Florida

Nu kommer nästa bakslag. I dag gifte sig Chris bästa vän Cedric Notz med kronprinsessans väninna Andrea Brodin. Brudparet träffades på det stora prinsessbröllopet år 2013 då Cedric var Chris best man och Andrea en av gästerna. Men Chris kan alltså inte vara på plats och dela deras bröllopsglädje.

Är Chris O’Neill i Sverige för att gå på ett bröllop?

– Nej, enligt mina uppgifter är han inte det, säger hovet informationschef Margareta Thorgren.

Bruden har själv berättat för Svensk Damtidning om det magiska mötet med Cedric.

Cedric och Andrea gifter sig efter 7 år

– Ja det var väldigt romantiskt även om det var helt otippat, skrattar Andrea. Rent generellt är väl bröllop ett väldigt bra ställe att träffas på för man har ju något gemensamt redan och så är stämningen så kärleksfull. Dessutom var det i juni när Sverige är som vackrast, mitt emellan hägg och syren.

andrea brodin cedric notz bröllop
Ett stort grattis säger vi till Andrea Brodin och Cedric Notz! Tyvärr kunde inte Chris vara på plats för att fira sin bästa väns stora dag.

Och nu har de alltså sagt ja till varandra efter sju år som sambor!  Cedric bodde tidigare i Schweiz men valde att flytta till Sverige för att leva sitt liv med Andrea. I dag bor paret i ett stor 70-talsvilla på Lidingö. Tillsammans har de dottern Isabella, 3, och Andrea har även de äldre barnen  Diana, 13, och Ivar, 11, från äktenskapet med Niclas Engsäll. Diana är kronprinsessan Victorias guddotter.

Foto: TT

Annons