Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Chris beteende väcker frågor – hovets svar

18 jun, 2024, 16:00 
Chris O'Neills beteende väcker frågor – sprids i utlandet.
Annons

I torsdags förra veckan landade prinsessan Madeleine på Arlanda tillsammans med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Nu har hon varit på svensk mark i drygt en vecka och i helgen var hon på plats för att fira drottning Silvia, som bjöd in till en två dagar lång fest där stora delar av familjerna Bernadotte och Sommerlath deltog.

Men maken Chris O'Neill dök aldrig upp. Han var inte ombord på planet som landade på Arlanda och han lös med sin frånvario vid lördagens smokingfest på Stockholms slott och den avslutande familjemiddagen på Drottningholm.

Annons
Prinsessan Madeleine landar i Sverige
Prinsessan Madeleine och barnen landade i Sverige i torsdags förra veckan.Ola Axman/Svensk Damtidning

Därför saknas Chris i Sverige

Enligt hovet är Chris kvar i Florida för att förbereda inför flytten till Sverige. När det är så långt avstånd krävs det viss logistisk planering, vilket gör att han ansluter senare.

– Chris O’Neill kommer till Sverige om en vecka, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning och fortsätter:

– Han har haft fullt upp med flytten, det är väldigt mycket logistik kring detta. Men hans mamma Eva O’Neill är i Sverige, hon har deltagit i firandet av drottningen.

Annons

Chris beteende sprids utomlands

Chris frånvaro har dock inte gått obemärkt förbi. Även internationella medier, som bland annat norska Se och Hör, har uppmärksammat att Madeleines make saknas.

”Det är ingen överraskning att Chris lyser med sin frånvaro, eftersom kommunikationschefen för svenska hovet” tidigare har bekräftat att flytten från USA kommer att ske i flera omgångar”, skriver tidningen.

Ja, vi får helt enkelt vänta på Chris. Madeleines make fyller 50 år den 27 juni och då kan vi räkna med att han är med familjen för att fira.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.Pontus Höök / TT

Foto: TT

Annons