Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris egna ord – därför besöker han inte Sverige så ofta: ”På grund av...”

26 dec, 2022, 20:32 

Nu avslöjar Chris O'Neill de ärliga känslorna kring Sverige.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här dyker Chris upp – ensam på ÖstermalmBrand logo
Här dyker Chris upp – ensam på Östermalm

Chris O'Neill, 48, har alltid värnat mycket om sin egen, och familjens, privatliv.

Detta öppnade han upp om i en intervju med Skavlan i SVT 2015.

– Det är intressant, i England är privatlivet heligt. Alla har rätt att hålla vissa saker privata. Den skandinviska transparensen, där man delar allt, är inte mer rätt eller fel. Men det är annorlunda och det var jag inte riktigt beredd på, förklarade han i intervjun och fortsatte:

– Så vi något tillfälle tänkte jag att "jag blev kär i den här kvinnan och nu måste jag anpassa hela mitt liv efter den person som jag älskar". Det var inte alltid lätt.

Annons
Prinsessan Madeleine Chris O'Neill bröllop 2013
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill träffades i New York 2010 – och gifte sig i Stockholm 2013.

Chris O'Neills och prinsessan Madeleines beslut för familjen

Men trots att det ibland varit tufft har Chris och Madeleine fått relationen och livet att gå ihop.

I sommar har de varit lyckligt gifta i 10 år och har fått tre fantastiska barn ihop: Leonore, 8, Nicolas, 7, och Adrienne, 4.

2018 tog paret ett stort beslut om att lämna Europa och flytta till Florida, USA för att skapa sig ett liv där. Och familjen verkar trivas väldigt bra, eftersom de blivit kvar!

Annons
Prinsessan Madeleine, Chris O`Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne på väg att ta emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott 2021.
Florida-familjen försöker besöka Sverige så ofta som möjligt – som på högtider som julafton och födelsedagar.

Chris O'Neills egna ord – därför besöker han inte Sverige så ofta

Det hör inte till vanligheterna att Chris ställer upp på intervjuer, men i somras fick TV4:s reporter Rania Shemoun Olsson ställa några ord till honom, Madeleine och Nicolas.

I TV4:s program Kungahuset 2022, som släpptes den 26 december, får vi se intervjun som skedde i samband med att familjen besökte prins Nicolas dopgåva: En upptäckarpark vid Skuleberget i Ångermanland.

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland.
Madeleine, Nicolas och Chris åkte linbana till toppen av Skuleberget tillsammans med Ångermanlands landshövding Berit Högman.

Chris fick frågan om hur det kändes att vara tillbaka i Sverige igen, och han passade då även på att förklara varför det gått så lång tid sedan senast.

Annons

– Det är underbart! Vi har inte kunnat, under de senaste tre åren har vi bara varit här några få gånger, på grund av covid. Senast var under julen, så det är underbar att vara tillbaka, säger han i TV4-programmet.

Chris berättar även vad det bästa med Sverige är enligt honom:

– Att tillbringa tid med min hustrus familj, och även att träffa vänner, som vi inte har träffat så mycket de senaste tre åren av uppenbara anledningar.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och prins Nicolas i TV4:s Kungahuset 2022
Både Madeleine, Chris och Nicolas svarade på Ranias frågor i TV4-programmet.
Annons