Chris exflickvän Maryam har förändrats helt! Så ser hon ut i dag

12 jan, 2023, 19:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar
Chris före detta kärlek Maryam är helt olik sig!
Annons
7 saker du inte visste om Chris O'Neill
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

I sommar firar prinsessan Madeleine och Chris O'Neill 10 år som gifta! Bröllopsklockorna ringde på det kungliga sommarbröllopet 2013 och sedan dess har prinsessparet skapat en familj om fem.

På andra sidan Atlanten, under skinande sol, bland palmer och sandstränder lever de loppan med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne i Miami.

Men både Chris och Madeleine har några ex i bagaget.

Recept.se Nyhetsbrev

Ett par år innan Chris föll för Sveriges prinsessa dejtade han underklädesmodellen Maryam Adbullina, numera Keledjian. Ja, hon har funnit kärleken på annat håll och bytt ut partylivet mot ett lugnt familjeliv – mycket har förändrats med andra ord!

Chris exflickvän Maryam – förändrats helt efter festlivet

Det var på den tiden då Chris bodde i New York som han var i ett förhållande med Maryam. De sågs ofta ute ihop på de hetaste klubbarna i den vibrerande storstadspulsen. Maryam beskrevs nämligen då som en riktigt partypingla – mer eller mindre raka motsatsen från vad hon är i dag.

Chris och Maryam ute på vimmel i New york!

I dag är hon gift med entreprenören Khajak Keledjian och de har tre barn ihop. De är fortfarande bosatta i New York, men Maryam partyblåsan har ersatts av yogakläder. Hon och maken har nämligen ett stort fokus på meditation, mindfulness och juicer som rensar kroppen.

Annons

Så ser Maryam Keledjian ut i dag

Men även om relationen med Chris såg helt annorlunda ut, var den ändå så pass seriös att Maryam ska ha blivit presenterad för mamma Eva O'Neill. Ändå räckte det inte hela vägen...

Nu har det ju gått några år, sisådär 15 år – Chris vet vi ju hur han ser ut i dag, men hur ser då Maryam ut? Kolla in bilderna här!

Foto: TT

Annons