Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris familj kommer inte till Te Deum - men det finns andra som kommer

28 feb, 2014, 08:53 
Agneta Nisbeth
Annons
eva-oneill-ste

Te Deum för prinsessan Madeleine och Chris O’Neills dotter äger som vi tidigare berättar rum nu på söndag. Nu vet vi lite mer vilka som inte kommer…

På söndag stundar helgens Te Deum till ära av prinsessan Leonore. Klockan 14.00 kommer Slottskyrkan att fyllas av kungafamiljens nära och kära samt representanter för riksdag, regering och det officiella Sverige samt hovets personal. Däremot kommer ingen från Chris O’Neills familj att vara på plats.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
leonore-hovet-chris

Prinsessan Leonore stannar hemma i New York.

“Prinsessan Madeleine, herr Christopher O’Neill, Prinsessan Leonore samt herr Christopher O’Neills familj kommer inte ha möjlighet att närvara vid Te Deum,” skriver hovet på sin hemsida.

sofia-hellqvist-ste

Sofia Hellqvist kommer.

Annons

Någon som däremot kommer att närvara är prins Carl Philips flickvän och sambo Sofia Hellqvist, uppger källor till Svensk Damtidning. Sofia och Madeleine har under det senaste året blivit allt närmre vänner, något som inte minst markerades när Sofia anlände med prinsessbästisen Louise Gottlieb till Chris och Madeleines fest inför parets bröllop i somras. Och att Sofia blir bjuden till prinsessan Leonores Te Deum visar ännu en gång att hon är mer än accepterad av kungafamiljen som prins Carl Philips andra hälft.

Gratta prinsessan

Söndagen den 2 mars kommer det att finnas gratulationslistor på Kungliga slottet med anledning av att prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill fått en dotter, prinsessan Leonore. Listor där allmänheten kan framföra skriftliga gratulationer kommer att finnas i Rikssalen på Kungliga slottet klockan 15.00-18.00. Ingång till Rikssalen sker via Södra valvet.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures och Chris O’Neill/Kungahuset.se

Annons