Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris fångad på bild på Östermalm! Dök upp utan Madeleine

21 dec, 2022, 16:20 
Indra Nordemar

Chris och Madeleine är i Sverige. Nu visar Chris upp sig – utan Madeleine.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här dyker Chris upp – ensam på ÖstermalmBrand logo
Här dyker Chris upp – ensam på Östermalm

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine är äntligen på svensk mark igen. De bor som bekant bland palmer i solstaten Florida, och där har de nu varit sedan i somras.

Det var i augusti som Madeleine och Chris, med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne begav sig tillbaka till staterna, efter en sommar i Sverige.

Men nu är de tillbaka, mitt i svenska smeten. Och Chris, som inte är den som gärna visar upp sig, syns nu ute på stan med Teddy och Oreo.

Chris ute på stan i Sverige – utan Madeleine

Rasen är kontroversiell, men labradoodlen Teddy är en i prinsessfamiljen, och älskad är han milt sagt. Han har självfallet fått följa med hela vägen över atlanten. Och rastas måste han ju, vilket Chris nu i kväll såg till att göra mitt på Östermalm!

Annons

Teddy är ju inte heller den enda fyrbenta vännen i familjen. Nyligen visade Madeleine upp det senaste tillskottet, nämligen en bichon havanais: Oreo.

– Det är trevliga hundar helt enkelt, lätta att hantera och lätta att ta med sig. Och de är populära här i Sverige också, har Kennelklubbens Janina Pfalzer sagt till Svensk Dam.

Chris fångad på bild – se dem här!

Så passande att de är lätta att ta med, med tanke på att de ändå måste flyga sisådär åtta timmar med husse och matte.

Nu är sandstränder utbytta mot regn och blask, men av bilderna att döma verkar de trivas med sin husse ändå! Chris har nu fångats på bild med sina lurviga familjemedlemmar: Teddy och Oreo.

Chris begav sig från hovstallet runt sextiden på onsdagskvällen, men Madeleine syntes däremot inte till.

Madeleine, som de andra i prinsessfamiljen är ju vana vid 20 + och sol, så kanske håller de sig helst inne under denna Sverigevinter-kyla – förutom Chris då som verkar fått ta smällen.

Annons
STOCKHOLM 2022-12-21 Chris ute på stan med hundarna Teddy och Oreo.
Annons
Annons