Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris får stora problem – nya bilderna visar hårresande upptäckten!

18 sep, 2023, 14:30 

Chris O'Neill hade svårt att kontrollera svallet.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hade packat väskorna, tagit flygit från Florida till Sverige, tagit på sig sina finaste kläder och stålsatt sig inför kungens firande av 50 år på tronen.

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

I samband med högvaktsavlösningen på yttre borggården hade Chris tagit på sig en mörkblå kostym, där man även kunde skymta en ljusblåare skjorta innanför och en prickig slips som blev pricken över i:et.

Madeleine hade i sin tur tagit på sig en magisk festblåsa från det exklusiva märket Emilia Wickstead. Färgen var himmelsblå, med en smickrande passform med en omlottdetalj som markerade midjan.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Chris hårkaos på balkongen

Ja, det var en dag då inget fick gå fel, när allt skulle sitta på plats och inget fick lämnas åt slumpen. Chris och Madeleine hade klätt upp sig till tänderna och sågs skina där på slottets balkong.

Men allt kan inte planeras in i minsta detalj. Det fick Chris O'Neill erfara när han stod där på balkongen och så proper ut. Plötsligt kom en vind som gjorde att hans frisyr ställde sig upp och för en sekund fick Chris en helt ny look.

Annons

Samtidigt som han försökte få ordning på svallet och återskapa frisyren till sin forna glans, fortsatte vindarna att dra in och även prinsessan Sofia fick hålla i sin hatt så den inte skulle åka av.

Se bilderna på Chris

Chris är lyckligt lottad med sitt vackra hår och så småningom fick han rätsida på frisyren igen. Dessvärre lyckades han inte undkomma fotoblixtarna och hårkaoset går att se nedan:

Kungafamiljen
Chris O'Neill, längst till vänster, börjar få problem med frisyren när vinden sveper in.
Prinsessan Sofia
Här har Chris O'Neill börjat få problem med svallet, som står upp mer än vad det brukar. Prinsessan Sofia försöker i sin tur hålla hatten på plats.
Annons
Chris O'Neill
Här känns det som att Chris gett upp lite och accepterat att han för några sekunder har en frisyr som vi inte alls är vana vid.

Foto: TT

Annons