Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris fina kärleksöverraskning! Så firar han Madeleine på 42-årsdagen

10 jun, 2024, 11:00 
Chris O'Neill ser till att fira sin älskade prinsessan Madeleine ordentligt.
Annons

Den 10 juni är en speciell dag för hela kungafamiljen. Det var datumet då prinsessan Madeleine anlände till världen för 42 år sedan och med sin charm förgyllde allas tillvaro.

Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i SverigeBrand logo
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i Sverige

Hon har gjort sig känd för sin oklanderliga känsla för stil. Hon är den i kungaparets barnaskara med det största intresset för mode och flärd, vilket blir tydligt när man ser vilka smycken hon bär.

Maken Chris O'Neill har alltid gillat att överösa sin älskade hustru med diverse gåvor. Inte minst en lyxklocka av modellen Rolex Datejust från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal, tillverkad i rostfritt sålt med vit guldkrans.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine fyller 42 år i dag, den 10 juni.Shutterstock

Så firar Madeleine i år

I fjol var Madeleine på plats i Sverige för att fira sin födelsedag. Då blev det också så klart betydligt enklare för prinsessan att fira med både familj och vänner, något som hon inte blivit bortskämd med när hon de senaste åren uppehållit sig utomlands.

I år blir det ett förhållandevis lugnt firande hemma i Florida, tillsammans med Chris och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Självklart blir hon väckt med frukost på sängen och presenter. Kanske sjungs det även en liten födelsedagssång för att uppmärksamma den stora dagen.

Annons

Chris fina kärleksöverraskning

Och Chris har med all säkerhet planerat något alldeles speciellt för älskade Madeleine. Han är ju som bekant en generös man, som gillar att överraska sin hustru med härliga gåvor.

– Chris är en riktig gentleman. Det har även Madeleine bekräftat i intervjuer. Så när prinsessan vaknade upp i dag, på sin 42-årsdag, var frukosten och en alldeles speciell gåva helt säkert förberedd. Chris har ju en historia av att vara riktigt duktig på att ge presenter, ofta lyxiga sådana, säger Svensk Damtidnings mångåriga reporter Ellen Myrgård Lindén och fortsätter:

Annons

– Madeleine har till exempel fått sin älskade Rolex-klocka av maken och runt hennes handled klirrar även flera exklusiva armband som prinsessan har fått genom åren.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine kommer få något alldeles särskilt av Chris!Magnus Lejhall/TT

Foto: TT

Annons