Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris förändring i relationen med Silvia – inget är sig likt

05 okt, 2023, 16:00 

Chris O'Neills nya beteende – inget är sig likt.

Annons

Chris O'Neill har alltid varit på det klara med att han inte trivs i det kungliga rampljuset. Det var också därför som han en gång i tiden tackade nej till prinstiteln för att kunna fortsätta med sin business.

Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relationBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills och prins Daniels verkliga relation

Senaste tiden har det dock skett en hel del förändringar. Chris, som till vardags huserar i Florida med en relativt låg profil, har synts allt mer i den kungliga offentligheten och bjudit på sig själv.

Nationaldagsfirandet, Victoriadagarna och kungens jubileumshelg är alla utmärkta exempel på Chris nya beteende. Då var han med på i stort sett allt firande och verkade dessutom tycka att det var väldigt roligt.

Annons
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och drottning Silvia njöt av kungens jubileumshelg.

Silvias fina ord om Chris

Kanske är det så att han vill växla upp inför familjens flytt till Sverige nästa år. Eller så tycker han bara det är superhärligt att träffa hela kungafamiljen med prinsessan Madeleine vid sin sida.

Drottning Silvia har dessutom alltid haft ett gott öga till Chris. Redan när hon träffade honom första gången i New York kändes det rätt, något som Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall skrivit om i boken ”Madeleine – prinsessan privat”.

– Silvia berättade efter mötet med Chris om sina känslor för Madeleines nye pojkvän. Hon föll för den väluppfostrade Chris och hon insåg direkt att dottern hade valt en pojkvän som faktiskt i mångt och mycket påminde om exfästmannen Jonas Bergström.

Annons
Chris O'Neill
Drottning Silvia har alltid talat gott om Chris O'Neill.

Chris fina ord om Silvia

Att Silvia gillar Chris är ingen hemlighet. Hon har flera gånger uttryckt sin beundran för Madeleines make och tycker att han har en sån himla fin personlighet som passar prinsessan.

– Vår blivande svärson är en sådan trevlig person. Han är sympatisk och ger henne värme. Det stödet hon behöver ger han henne. Som alla människor behöver. En fin och trevlig person, har Silvia sagt om Chris.

Chris tycker i sin tur väldigt bra om både kungen och drottningen. Så nu när han syns till lite oftare är det säkert väldigt trevliga möten, med intressanta samtal och skratt som följd.

– Madeleines föräldrar är de mest generösa människor som finns. Älskvärda, som har släppt in mig i familjen på ett fantastiskt sätt. Jag är oerhört tacksam över att jag har fått träffa dem, har Chris sagt till Expressen.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hade roligt på Victoriakonserten 2023.

Foto: TT

Annons