Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Intervju med nyblivna pappan Chris: "Så ser hon ut"

09 mar, 2018, 13:49 
AvRed Aktionen
Prinsessan Madeleine kommer att få en pushpresent av Chris O'Neill nu när hon fött familjens tredje barn, och Chris var med under förlossningen. Vi mötte Chris för en intervju.
Annons

Alldeles nyligen kom den nyblivna pappan Chris O’Neill ut från sjukhuset och gav en intervju till Svensk Damtidnings reporter på plats. Det var en överlycklig Chris, som under natten den 9 mars blev pappa till sitt och prinsessan Madeleines tredje barn. Han fullkomligt strålade av glädje.

– Allt har gått bra! Jag klippte navelsträngen, berättar Chris O’Neill.

Prinsessan Madeleine har tidigare fått en pushpresent efter sina förlossningar, har hon fått en present även denna gång?
– Jag har en köpt en present som Madeleine ska få, det är ett smycke. Men hon har inte fått den ännu, utan hon kommer att få den senare, säger Chris.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill vill dessutom tacka alla svenskar som kommit med fina grattishälsningar.

– Madeleine och jag vill tacka för alla lyckönskningar!

Han berättar även hur prinsessan ser ut:

– Hon är väldigt lik Nicolas men har mer hår, berättar Chris. Han avslöjar även att trion åker hem under dagen.

Av Amanda Lundin

Annons