Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Chris hemliga kroppsförändring – här är nya teorin

19 maj, 2020, 07:00 
Chris O'Neill under firandet av Victoriadagen.
Chris O'Neill har valt att utsmycka sin kropp.Men med vad – det är fortfarande en gåta.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 20?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 20?

Chris O’Neill visade först upp den när han och prinsessan Madeleine var på sin smekmånad på Seychellerna. Den gåtfulla tatueringen på höger axel.

Genast drog spekulationerna i gång – vad föreställer den?

Chris O’Neill – här är hans kroppsförändring

– Det är omöjligt att se vad det är för motiv, men jag tycker spontant att det ser ut som cover up, alltså att han har försökt täcka över en gammal tatuering, sa tatueraren Hans “Isak” Isaksson till Expressen. 

Nu pekar spekulationerna åt ett håll. Kan det vara så att Chris offrat sin ena axel för att kunna uttrycka sin kärlek för fotbollsklubben Chelsea?

Chris O’Neill – hans tatuering

Chris O'Neill under firandet av Victoriadagen.
Chris O’Neill under firandet av Victoriadagen.

Svensk Dam har frågat Johan Larsson, fotbollsjournalist på Expressen, vad han tycker om teorin att tatueringen förställer Chelseas logga.

Annons

– Det är ruskigt svårt att se. Men visst, man kan kanske tolka vissa av linjerna så att det ser ut som lejonet på Chelseas klubbsköld. Det är inte omöjligt. Och om han dessutom försökt täcka över den, så skulle det förklara varför man inte ser så tydligt.

Vad kan man säga om Chelsea rent generellt?

– Mja, de senaste femton åren har det varit en av Englands allra mest framgångsrika klubbar. Deras tröja har burits av världsstjärnor som Didier Drogba, Eden Hazard och Frank Lampard. Den sistnämnde är numera tränare för klubben, vilken är en liten lustig detalj. Men klubbens supportrar är kontroversiella. En Chelsea-supporter blev relativt nyligen avstängd på livstid för ett rasistiskt påhopp. Så det är en brokig klubb som Chris fastnat för!

Annons