Chris kovändning: "Lyckats möblera om i kalendern"

Chris kovändning: "Lyckats möblera om i kalendern"

Roliga nyheter! Chris O'Neill tycks ha möblerat om i sin kalender, och kommer finnas vid Madeleines sida den 6 juni.

För sju dagar sedan fick vi veta att prinsessan Madeleine skulle anlända utan maken Chris O’Neill till Sverige. Chris skulle tyvärr missa nationaldagsfirandet på Skansen i Stockholm, som prinsessan Madeleine självklart kommer att delta vid.

– Man ska aldrig säga aldrig. Men det är för att han måste prioritera sitt arbete som han inte har möjlighet att närvara, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning då.

Chris prioriterar familjen

Men nu är det annat ljud i skällan. Kalendern är uppdaterad och den charmige prinsessmaken syns på flera kalenderpunkter. Chris O’Neill kommer att vara på plats vid Madeleines sida under nationaldagsfirandet den 6 juni, men även under kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande den 14 juli. Men största sannolikhet kommer han alltså även finnas på plats i Stockholm när prinsessan Madeleine släpper sin bok bara dagarna innan nationaldagen.

Har Chris O’Neill lyckats flytta sina jobbuppdrag för att kunna vara med den 6 juni?

– Ja, det stämmer. Han har lyckats möblera om i kalendern så att han kan vara i Stockholm tillsammans med familjen i början av juni, säger Margareta Thorgren.

Foto TT