Chris kungliga comeback! Omtalade bilder i tv

Chris kungliga comeback! Omtalade bilder i tv

Tre procent ville vara prinsessan Sofia eller Chris O'Neill för en dag. 

Stella Pictures

Chris väljer oftast att ställa sig lite utanför rampljuset men nu tar han plats!

Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
Slå på ljud

VictoriaPandemin har förändrat livet för de allra flesta och inte minst för medlemmarna av vår kungafamilj. För kungen och Silvia innebar den i början total isolering, de tillhör på grund av sin ålder en solklar riskgrupp som absolut inte bör utsättas för viruset.

Samtidigt gjorde både Victoria och Carl Philip med familj allt för att föregå med gott exempel. De avstod event och syntes inte offentligt bland folk på mycket mycket lång tid. Prinsessan Sofia gick så långt att hon började arbeta extra so vårdbiträde för att avlasta den hårt pressade vårdpersonalen.

Madeleine och Chris avstod sin årliga resa hem till Sverige över sommaren, och senare även vid jul och Nobel, som ju var inställt.

Så när de återvände detta år istället var det första gången sedan 2019 som paret syntes i Sverige tillsammans. Chris O'Neill är nämligen inget fan av den kungliga uppmärksamheten och det senaste vi hade sett av honom var Victoriadagen för två år sedan.

Det kanske mest uppmärksammade ögonblicket i år var när de var gäster på Victoriadagen, där de tillsammans med resten av familjen fick njuta av ett visserligen minskat arrangemang men likväl uppskattat. Nu skildras dagen i SVT, då vi fått ett smakprov på vad som kommer komma med i Året med kungafamiljen. Programmet ska sändas den 21 december och det ska bli kul att se Chris och Madeleine ”in action”.