Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris kvalitetstid med barnen – efter Madeleine lämnat

30 nov, 2023, 16:00 
AvGabriella Hall

När Madelen reste till Sverige lämnade hon familjen hemma i Florida.

Annons

Ännu en gång har prinsessan Madeleine och drottning Silvias brinnande engagemang fört dem samman. Nu befinner sig prinsessan på svensk mark för att delta på styrelsemötet för Silvias stiftelse Childhood Foundation.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Styrelsemötet sträcker sig över två dagar och drog igång redan igår. Sedan blir det födelsedagsfirande i förskott för drottningens 80-årsdag. Såklart missar Madeleine inte möjligheten att fira sin mor senare under dagen.

Efter dagens födelsedagskonsert för Silvia far prinsessan hem igen. Då väntar ett kärt återseende för familjen. För medan Madeleine lämnade den vita lyxvillan i Florida fick familjen stanna hemma.

Chris O’Neill ensam med barnen

Samtidigt som storasyster Leonore, prins Nicolas och minstingen Adrienne säkerligen saknar sin mamma lär Chris O’Neill ta vara på tiden de är ifrån varandra.

Annons

För inte ofta får Chris möjligheten att spendera riktig kvalitetstid bara med barnen. Som känt har Chris inga problem med att bjuda på sig själv och skoja till det under Halloween. Då klär hela familjen ut sig till olika karaktärer eller varelser, ibland är de till och med helt oigenkännliga.

Ser du vilka familjen klädde ut sig till?

Chris tar vara på tiden med barnen

Så nog fyller pappa Chris tiden med skoj och skratt. Juletider nalkas så kanske ser Chris och barnen till att börja pynta lite innan Madeleine kommer hem igen.

Men medan snön faller här i Sverige bjuder Florida på fortsatt varmt väder. Chris och barnen är inte de enda som stannade hemma, vi får inte glömma familjens två lekfulla fluffbollar, Teddy och Oreo.

Familjens kära återseenden

Hundarna måste ju rastas men nu när Chris har barnen för sig själv kanske han passar på att göra det hela till en rolig och härlig utflykt.

Tidigare har vi sett hur hela familjen gett sig ut med hundarna på härliga promenader. Och kvalitetstid med både barnen och sina älskade hundar är nog svårtoppat för Chris!

Trots att Chris med barnen och Madeleine haft fullt upp på olika håll har de nog hunnit sakna varandra. Tur att familjen snart är samlade igen!

Foto: Skärmavbild/Instagran/@princess_madeleine_of_sweden, Karin Törnblom/TT

Annons