Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris lyckliga stund med Madeleine – allt fångas på bild!

15 sep, 2023, 12:29 

Chris O'Neill kunde inte hålla sig för skratt.

Annons

Prinsessan Madeleine make Chris O'Neill har steppat upp och synts alltmer i det kungliga rampljuset – och i det har han även visat sig vara en sann gentleman, redo att rycka in vid oväntade händelser.

Estelle och Oscar stjäl showen – överraskar alla!Brand logo
Estelle och Oscar stjäl showen – överraskar alla!

Det visade han tidigt under kungens jubileumsfirande, när han i samband med tacksägelsegudstjänsten Te Deum fick syn på drottning Margrethes problem med att få upp en handväska som hon tappat på golvet.

Medan hon med näbbar och klor försökte fiska upp den med sin käpp, tog sig Chris snabbt ur ledet, böjde sig ned och plockade upp handväskan. Han räckte sedan över den varsamt till den danska drottningen.

Annons
Chris O'Neill rycker ut och hjälper drottning Margrethe
Chris O'Neill rycker ut och hjälper drottning Margrethe.

Chris fina gest

Margrethe verkade aningen förvånad över den snabba hjälpen, men det hindrade henne inte från att uttrycka sin stora tacksamhet till gentlemannen Chris O'Neill.

Chris i sin tur svarade henne med ett milt leende, innan han ställde sig i ledet igen och tågade in i Slottskyrkan för att ta del av den fina tacksägelsegudstjänsten.

Chris lycka med Madeleine!

Senare under dagen var det dags att skjuta salut för kungen från Skeppsholmen. Då befann sig Chris O'Neill på balkongen vid den yttre borg tillsammans med hela kungafamiljen och tycktes vara på ett alldeles ypperligt humör.

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och drottning Silvia verkade vara på ett strålande humör!

På bilder kunde man se hur prins Carl Philip och Chris pratade gott med varandra, skrattade och log med hela ansiktet över några lustiga ord, och tycktes njuta av all uppståndelse.

Ja, Chris verkade verkligen vara överlycklig att åter få vara på plats i Sverige och ta del av det kungliga firande som råder!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skrattar åt något som prins Carl Philip har sagt.

Foto: TT/SVT

Annons