Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris lyxiga miljongåva till Madeleine – detaljen som sprids i utlandet

27 okt, 2023, 15:00 

Nu kommer sanningen om Chris O'Neills generösa sida fram.

Annons

Chris O'Neill duckar inte för ett liv i lyx. Han har sedan många år tillbaka ett gediget intresse för exklusiva klockor och har byggt upp en samling Rolex-klockor till ett värde av flera miljoner.

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Intresset har även skymtats på prinsessan Madeleines handled. Runt den har hon flera gånger burit en Rolex Datejust från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal som en gåva från maken.

– Jag tillhör en grupp killar som älskar att samla på mekaniska klockor, inget kommer att förändra det, har Chris O'Neill tidigare sagt om sitt stora klockintresse.

Annons
Madeleine och Chris O'Neill
Både prinsessan Madeleine och Chris O'Neill uppskattar ett liv i lyx.

Chris miljongåva till Madeleine

Chris håller gärna en låg profil och visar inte upp lyxen i onödan. Han har blivit känd för att vara kameraskygg och han är inte speciellt intresserad av det offentliga liv som hör kungligheterna till.

Men vissa saker är svårare än andra att dölja. När han friade till Madeleine så fick hon en påkostad förlovningsring att bära runt fingret. Den dyra gåvan har nu uppmärksammats av norska Se och Hör.

”Även om den exakta prislappen inte går att fastställa, uppskattar experter att Madeleines förlovningsring bör vara värd över en miljon kronor och diamanten överstiga fyra karat”, skriver tidningen.

Annons
Madeleine förlovningsring
Det var ingen dålig ring som Chris O'Neill gav Madeleine när han friade.

Chris om sina affärer

Chris O'Neill har alltid varit en man som gillar att göra bra affärer. När han erbjöds en prinstitel var han inte sen med att tacka nej, med motiveringen att han ville fortsätta kunna vara en affärsman.

Det är också därför som han inte syns på så många kungliga tillställningar, då han ofta väljer att prioritera sina affärer före det kungliga livet.

– Jag har mina bolag som jag arbetar stenhårt med och där kan det vara så att en storkund kan ett visst datum som kanske krockar med ett kungligt officiellt tillfälle.

Foto: TT

Annons