Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris mamma chockar alla – dyker plötsligt upp

15 sep, 2023, 09:00 
Louise Wibergh Lenti
Eva O'Neill

Eva O'Neills glamorösa entré vid Drottningholms slottsteater.

Annons

Under fredagen firar kungen 50 år på tronen och firandet var redan i full gång på torsdagskvällen.

Då var det Kungliga Operans jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater till kungens ära. Gästlistan var lång och fullspäckad med kungligheter, myndighetspersoner och andra högt uppsatta personer.

GLAMEXTRA: Partykvällen på Drottningholm – här anländer kungliga gästerna till stora firandet!Brand logo
GLAMEXTRA: Partykvällen på Drottningholm – här anländer kungliga gästerna till stora firandet!

Vi kunde se prinsessan Sofias föräldrar Marie och Erik Hellqvist komma gående tillsammans med prins Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling. Stiligt klädda och med en sprudlande förväntan inför kvällens konsert. Några meter bakom dem dök ett annat bekant ansikte upp, Silvias brorson Patrick Sommerlath som eskorterade… Chris mamma Eva O’Neill!

Eva O'Neill – kvinnan med stor mystik

Det tillhör som bekant inte vanligheten att föräldrarna till de ingifta barnen i kungafamiljen står i rampljuset men igår var de inbjudna till den spektakulära firarkvällen. Samtliga föräldrar har gjort det för vana att hålla låg profil till vardags. Det finns däremot en av dem sticker ut lite extra med sin anonymitet.

Annons

Chris mamma Eva O’Neill är och har länge varit en kvinna av mystik. Kvinnan som det inte ens går att googla en exakt ålder på. Hon är en riktig societetslady med ett rikt kontaktnät och har befunnit sig i några av de allra finaste finrummen med personer som bland annat prins Charles och Ivana Trump. Trots det kan det gå flera år mellan bildbevisen av hennes existens. Hon ställer aldrig upp på intervjuer och håller sig för det mesta dold.

En elegant entré

Men så dök hon upp igår! Och som hon dök upp. Med en frisyr á la Marilyn Monroe, elegant klänning med vågad slits och superläckra höga stilettklackar i guld.

Eva O'Neill och Patrick Sommerlath
Riktigt tjusig Eva O'Neill. Stilettklackar i grus dessutom – imponerande!

En härlig överraskning som visar hur mycket relationen till kung Carl Gustaf och drottning Silvia betyder för Eva O'Neill. Vi kunde faktiskt även se dem tillsammans i somras vid operafestivalen i Salzburg där Silvia och Eva glammade ikapp tillsammans.

Foto: TT

Annons