Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ett annorlunda liv för Chris och Madeleine

11 mar, 2014, 10:09 
Annons
Madde-2

En baby i huset förändrar ofta tillvaron rejält för de två föräldrarna.

Numera blir det sena kvällar av ett helt annat slag för Madeleine och Chris, som ju båda är kända för att gilla fest och att umgås med vänner. Med en liten baby i barnkammaren är det både vaknätter och tidig väckning som gäller.

Storstaden

Prinsesslivet i New York skiljer sig från svenska vännernas småbarnsliv i olika villaidyller nära Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madde

Men det ser riktigt “hemtrevligt” ut när Madeleine och Chris drar barnvagnen med lilla Leonore runt Manhattan och självfallet får med Zorro vara med.

Annons
Madde
Madeleine-

Visst är det skönt att vara förälder, men ibland måste livsstilen ändras helt.

Annons

Långpromenader

För Chris del märks det redan tydligt. Han tar flera långpromenader i Central park och det verkar faktiskt som om han har dragit ned på rökningen!

Har slutat

Pappa Chris O´Neill får numera lämna våningen och gå ut på gatan när han ska röka. Prinsessan Madeleine har ju slutat sedan hon blev gravid.

Nybliven pappa

Många tycker nog att Chris borde vara lite solidarisk och hålla upp nu när han blivit förälder. Och det kanske han har gjort!

Chris-6
madeleine-host

Sannolikt blir Madeleine Chris bästa anti-rök-coach. Hon hade inga problem att lägga lasten åt sidan. Numera sportar Madeleine, både i träningslokalen i huset där de bor och ute i parken.

Mammagrupp

– Prinsessan Madeleine kommer nog att göra som de andra småbarnsmammorna i New York. – gå med i en jogginggrupp, där en ledare springer först och så alla mammorna efter med barnen i barnvagnen. Det är populärt, berättar ex-New Yorkbon Wiveca för Svensk Damtidning.

– Man springer runt sjön och får både motion och sällskap.

Joggar?

Kanske kommer vi att få se även Chris i sportbyxor i Central Park? Jogging är bästa sättet att få upp flåset.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons