Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris och Madeleine dumpar priset på lyxhuset – desperata draget

01 mar, 2024, 07:26 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sänker priset med flera miljoner kronor.
Annons
Silvias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
Silvias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Tanken är att prinsessan Madeleine med familj ska lämna lyxvillan i Pinecrest, Florida, och i år installera sig i Sverige senare i år. Samtidigt verkar man ha stora problem med att få tvåvåningshuset på 600 kvadratmeter sålt.

Först sänkte man utropspriset. Sen plockade man bort huset från mäklarlistorna, väntade några månader och gjorde sedan ett nytt försök genom att priset med cirka 3,8 miljoner kronor, något som Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall reagerade på:

– Florida, we have a problem. Ja, så skulle man kunna säga. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är nu smått desperata. Deras lyxhus i Florida har inte gått iväg till försäljning som de hoppas på. Nu har man sänkt priset med fyra miljoner kronor. Ja, smaka på den.

Annons
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har svårt att få lyxhuset i Florida sålt.Karin Törnblom/TT

Madeleines och Chris desperata

I över hundra dagar har prislappen legat på 79,2 miljoner kronor. Men inte heller den här gången har Madeleine och Chris lyckats hitta en köpare – och nu tvingas man sänka priset igen!

Och den här gången rör det sig också om en betydligt kraftigare prissänkning än tidigare, från 7 295 000 dollar till 6 995 000 dollar, vilket innebär att prislappen nu ligger på cirka 72,5 miljoner kronor.

Flytten oklar

När flytten äger rum är oklart. Madeleine och Chris har redan skjutit upp den en gång tidigare. Förhoppningen var att de skulle ha varit på plats i Sverige redan förra året, något som man alltså tvingades planera om.

Annons

Enligt hovet hade då inte med husförsäljningen i Florida att göra.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine med familj har tidigare fått skjuta upp flytten till Sverige.Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT

Annons