Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris och Madeleine har sålt sin lägenhet - så mycket kostade den

22 nov, 2016, 07:58 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har äntligen sålt sin lägenhet, rapporterar Expressens sajt Dina Pengar.
Annons
chris intervju ibl

Det är, som sagt, Expressens undersajt Dina Pengar som var först med nyheten om att Chris O’Neill och prinsessan Madeleine äntligen sålt sin lägenhet i New York.

“Var slutpriset efter eventuell budgivning hamnade och vem som är köpare framgår inte av Fredriks Eklunds uppdatering på Instagramkontot. Men det handlar om en exklusiv bostad där gym, vinkällare och butlertjänst dygnet runt ingår”, skrivet Expressen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Utropspriset på bosataden var dock långt ifrån billigt. 1 999 000 dollar ville man ha för bostaden, vilket motsvarar cirka 18 miljoner svenska kronor.

Till sin hjälp med försäljningen har prinsessan Madeleine och Chris tagit hjälp av stjärnmäklaren Fredrik Eklund, som Svensk Damtidning tidigare har berättat om. Fredrik är känd från mäklarserien Million Dollar Listing, och bror till mediepersonligheten Sigge Eklund. Att Madeleine och Chris valde att sälja sin bostad med hjälp av Fredrik Eklund är knappast någon slump. Hos Frederik Eklund, på mäklarfirman i Stockholm, jobbar nämligen prinsessan Madeleines bästa vän, Tin-Tin Rosén af Burén.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons