Chris och Madeleines kärleksbevis till Adrienne – därför döps hon 8 juni

Bröllopsdag och dopdag gånger två! Datumet för prinsessan Adriennes dop betyder verkligen något speciellt för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill, samt för prinsessan Leonore!

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har en dag under sommaren som betyder extra mycket för dem. Det är dagen då de blev man och hustru, den åttonde juni. Vi minns väl alla Chris tårar, deras alla kyssar, och att Madeleine fick lugna sin make som var så nervös att han var nära att svimma. Ingen kunde missa deras lycka. Den var så äkta som det bara går. Och sedan dess har de lyft denna dag även på andra sätt.

Chris och prinsessan Madeleine under bröllopsdagen 8 juni.

Chris och prinsessan Madeleine under bröllopsdagen 8 juni.

Läs mer: Så minns vi Madeleines och Chris bröllop

När paret födde deras första barn, prinsessan Leonore, så valde prinsessan Madeleine och Chris O’Neill att döpa henne just på denna dag, deras allra första bröllopsdag. Och vilket perfekt sätt att fira, omgivna av familjen.

Och nu sker det igen. Prinsessan Madeleine och Chris har valt den åttonde juni, deras kärleksdag, för att hedra deras tredje barn, dottern Adrienne. Hon kommer få samma dopdag som storasyster Leonore. En vacker gest, och fint att familjen under alla år framöver kommer att kunna fira en bröllopsdag och två dopdagar på samma gång!

Läs mer: Vi minns Estelles och Leonores dop – se filmerna här!

Det var den 27 mars som hovet avslöjade att prinsessan Adrienne kommer att döpas den 8 juni 2018.

Dopet kommer att förrättas av ärkebiskop Antje Jackelén assisterad av överhovpredikant, biskop Johan Dalman och pastor i Kungl. Hovförsamlingen, ordinarie hovpredikant, Michael Bjerkhagen meddelar hovet.

Läs mer: Bildspel! Madeleine och Chris bröllopsdag

Foto IBL