Chris och Sofias okända förflutna – tillsammans

Sofia Hellqvist samt Chris O'Neill
Prinsessan Sofia och Chris O'Neill – vad kan de egentligen ha gemensamt? Ja, fascinerande mycket visar det sig!
Annons

Visste du att prinsessan Sofia, 34, och Chris O’Neill, 45, kände varandra innan de träffade Carl Philip och Sofia? Fascinerande eller hur!

Men vi får backa 12-13 år, till den tiden när prinsessan Sofia bodde i New York. Partypinglan Sofia Hellqvist var en självklar del av det festglada svenskgänget på Manhattan. Och där i utkanten av samma cirklar rörde sig även en viss Chris O’Neill.

Annons
Chris O
Tänk att Chris och Sofia kände varandra redan innan en viss kungafamilj kom in i deras liv!
Annons

Första gången som Sofia och Chris fotograferades på samma party var den 22 juni 2006, det vill säga två år innan Sofia första gången träffade prins Carl Philip (och ett år innan de två började dejta).

Den junidagen var det öppningsfest för Bridgehamptons hästpoloklubb på Long Island och festfixare var den välkände Mark Baker, ex-make till svenska fotomodellen Vicky Andrén (numera gift med prinsessan Christinas son Gustaf). Och samme Mark Baker visade sig vara nära vän till både Sofia Hellqvist och Chris O’Neills dåvarande flickvän Maryam Abdullina.

Bilderna på Chris O
Bilderna på Chris O’Neill och Sofia Hellqvist när de festade tillsammans i New York 2006 och 2008.
Annons
Chris och Maryam Abdullina på den tiden när de var ett par.
Chris och Maryam Abdullina på den tiden när de var ett par.

Två år senare, den 21 maj 2008, möttes Sofia och Chris igen. På bilderna (som vi tyvärr inte kan visa här) ser man en leende Sofa vid ett middagsbord och senare på kvällen, anslöt även Chris och hans Maryam.

Sofias partyliv med Chris O’Neill i New York

Vem hade kunnat tro att de några år senare skulle gifta sig med var sitt kungligt syskon?

Annons

Men kärlekens vägar är outgrundliga och i dag, elva år senare, delar de också en annan mycket speciell erfarenhet: nämligen den att leva som ingift i kungafamiljen. Och det är förstås en helt unik roll.

Chris O
Chris och Sofia arm i arm på Estelles dop 2012. Vi trodde att de knappt hade träffats – men i själva verket var de bekanta sedan åren när Sofia bodde i New York.
Chris O
Två kungliga nybörjare, lite vilsna i vimlet.

Efter att kungen bantat ner kärnan i kungafamiljen till att framför allt gälla kungaparet och kronprinsessparet med familj så sitter Chris och Sofia ännu mer i samma båt. Om sisådär 15-20 år ska de ju båda – tillsammans med sina äkta hälfter – slussa ut sina respektive barn (prinsessan Leonore, prins Nicolas, prinsessan Adrienne, prins Alexander och prins Gabriel) till ett helt vanligt liv som självförsörjande vuxna.

Annons

Foto: TT, faksimil Svensk Damtidning.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Chris och Sofias okända förflutna – tillsammans”

 1. Anna skriver: 21 november, 2019

  Självförsörjande är ett relativt begrepp…med föräldrar i ryggen som är mångmiljonärer behöver de inte ha kniven på strupen. Deras titlar och kungliga bakgrund kommer alltid att ge dem privilegier vanliga människor bara kan drömma om. Att tro något annat är naivt.


 2. Leo skriver: 21 november, 2019

  S har själv talat om i en tidning om hur hon hånglat med en kvinnlig porrstjärna i Amerika, något hon upplevde som mycket minnesvärt. Så många fester har det nog varit med olika innehåll.


 3. Leo skriver: 21 november, 2019

  I en tidning berättade S ( efter hon träffat CP) om hur hon hånglat med en kvinnlig porrstjärna i Amerika, mycket minnesvärt tyckte hon, så nog har det varit många fester av skiftande slag.


 4. Helene skriver: 21 november, 2019

  Klipp och klistra gjorde även Sigvard Marjasin! 🙂 🙂 🙂


 5. Solveig skriver: 24 november, 2019

  Bättre lyss på den sträng som brast o.s.v. Och dessa två personer har nogsamt haft sina strategier klara och nått sina mål. Hedervärt, tja, norska serien EXIT får nog en att tänka till angående investerare. Att frottera sig på kändisfester och delta flitigt i både det ena och det andra verkar ge bra utdelning…


 6. Maisie skriver: 25 november, 2019

  Till svensk damtidning; ta in alla kommentarer även om de inte passar er1 då lär vi få en mer relevant åsikt om kungahuset


 7. Birthe Vejrum skriver: 2 december, 2019

  Det ville være at åbne Pandoras æske! 🙁


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar