Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris om familjelivet på Solliden

25 jul, 2016, 10:19 
Ellen Myrgård Lindén
Kungafamiljens Ölandsparadis har mycket att erbjuda. I en ny intervju med Expressen berättar Chris O'Neill om sin relation till Solliden.
Annons
chris2 ibl

Sol, bad och lediga dagar med familjen. Madeleine, och syskonen Victoria och Carl Philip, har alltid sett Solliden som en härlig fristad. Och prinsessmaken Chris O’Neill verkar minst lika förtjust. I en ny intervju med Expressen berättar han om familjesemestrarna på det kungliga sommarparadiset.

– ­Jag älskar Öland och Sollidens slott. Det är ett fantastiskt ställe och en underbar plats att få vara på sommaren, säger han.

Dessutom avslöjar Chris att han börjar varje morgon med att spela tennis. När han inte coachas av en personlig tennistränare från Borgholm brukar han spela med Madeleine eller svågern Carl Philip. Chris berättar också att familjen alltid ser till att äta frukost tillsammans men att han och Madeleine ibland väljer att äta middag på tu man hand. I sådana fall brukar det bli en pizza framför en film – gärna någon gammal klassiker som “Ubåten” eller “Jakten på röd oktober”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia1

Ibland, när de umgås hela familjen, blir det dock middag nere vid vattnet. Chris berättar också att han älskar att ta promenader över Alvaret och beskriver platsen som ett andningshål.

– Vi brukar försöka ta oss dit varje dag. Det är ju enormt vackert.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons