Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris avslöjar: "Så är det att vara gift med Madeleine"

26 feb, 2018, 13:00 
AvRed Aktionen
I en intervju med tidningen King berättar Chris O'Neill om utmaningarna med att vara gift med en prinsessa.
Annons

– Den enda nackdelen är mediauppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån, säger han till King.

Chris och Madeleine i London

Idag lever Chris, prinsessan Madeleine och deras två barn ett sedvanligt vardagsliv i London. De handlar mat, leker i lekparken och umgås med vänner. Men titt som tätt gömmer det sig paparazzis på avstånd. Christopher har börjat förhålla sig till att saker han gör med familjen hamnar i media, men ändå är han inte riktigt helt bekväm med det.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig, men man vänjer sig, säger han.

Chris O’Neill illa berörd

Däremot var det här något som Chris var beredd på när han gifte sig med prinsessan Madeleine.

Annons

– Man kan bli en aning illa berörd när bilderna dyker upp i tidningen, och är tagna tidigt på lördag morgon i lekparken med barnen efter en jobbig natt, när jag har träningsoverall på. Det i sin tur leder till en malande känsla av ständig övervakning, som kan vara mindre kul. Men jag visste vad jag gav mig in på, även om det förstås inte hindrar mig från att klaga för Madeleine med jämna mellanrum.

Av: Amanda Lundin

Foto: IBL

Annons