Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neill dyker plötsligt upp i prinsessan Madeleines klipp – är nästan omöjlig att känna igen

27 dec, 2023, 13:00 

Chris O'Neill syns plötsligt i bakgrunden av prinsessan Madeleines video!

Annons

Chris O'Neill är ingen person som söker rampljuset. Det har han gjort klart med all önskvärd tydlighet. Men ibland blir han mot sin vilja indragen i uppmärksamhetscirkusen kring hustrun.

Så blev det när prinsessan Madeleine skulle skicka en videohälsning till årets mottagare av Childhood-priset, Bitte Johnsson. Madeleine spelade in klippet hemma i Pinecrest, Florida, tillsynes ensam. Men det tränade ögat ser Chris där i bakgrunden.

Chris O'Neill gömd i bakgrunden av Madeleines klipp

Johan T Lindwall: ”Gränsen nådd – Madeleine har skyldigheter”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Gränsen nådd – Madeleine har skyldigheter”

Tittar man noga i bildens nedre högra hörn noterar man ett inramat foto av Madeleine och Chris, ett vackert porträtt av de älskande tu. Det är lätt att missa första genomtittningen – men kolla igen så ser ni!

Bitte Johnsson, pristagaren, är skolsköterska vid Praktiska Gymnasiet i Ystad. Hon har arbetat med KBT-behandlingar för ungdomar som lider av oro, ångest, depression, självskadebeteenden och stress.

Chris O'Neill
Ser du det svartvita fotot på Madeleine och Chris i det högra nedre hörnet?

– Med ditt genuina fokus på elevernas bästa ger du dem åter en tro på vuxna. Du bär dem när de behöver det som mest men guidar dem samtidigt att gå själva. Du säger som det är och plåstrar om utan att döma. Vi är så imponerade av dig och din unika förmåga att inkludera både elever och kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas välmående och skolgång, säger prinsessan Madeleine och resten av juryn i sin motivering till utnämningen.

Har fått pris från prinsessan Madeleine

Bitte var glad och tacksam för priset. Utöver äran får hon 50 000 kronor och ett specialdesignat diplom av konstnären Bea Szenfeld.

– Vi äger inte våra barn, vi får bara låna dem under en tid. En del av den tiden får vi på skolan låna dem och det bästa vi kan göra är att ladda dem med den bästa "ammunitionen" som är kärlek. Vi kan aldrig ge våra barn för mycket kärlek men att ge dem för lite är farligt, säger Bitte.

Annons