Chris O'Neill gör comeback i Sverige – nya bilden får alla att undra

Chris O'Neills comeback i Sverige

Patrick Trägårdh/TT

Chris O'Neill visar sig i Sverige för första gången på flera månader. Men bilden från det kungliga besöket i Ångermanland väcker frågor.

SE FILMEN! Här gör prins Nicolas kunglig debut – i hertigdömet
0:42

Efter reklamen: SE FILMEN! Här gör prins Nicolas kunglig debut – i hertigdömet

(0:42)

Slå på ljud

Äntligen! Chris O'Neill på svensk mark igen. I dag gör familjen Bernadotte/O'Neill efterlängtad comeback och sjuåriga prins Nicolas är dagens huvudperson.

Madeleines kungliga succé – med 7-åriga Nicolas på resa

Madeleine, Chris och Nicolas är nämligen på besök i Ångermanland. Prinsens hertigdöme och en plats han aldrig tidigare besökt. Åtminstone inte i ett officiellt sammanhang som det här.

Prins Nicolas besöker sitt hertigdöme Ångermanland

Dagen fick en fartfylld inledning när mamma, pappa och son invigde Upptäckarparken. Ja, till och med Madeleine passade på att åka rutchkana – och fort gick det!

Prinsessan Madeleine åker rutchkana

Prinsessan Madeleine och sonen Nicolas, 7, i Ångermanland.

Patrick Trägårdh/TT

Efter det väntar en rundtur i naturum Höga Kusten och Nicolas ser både förväntansfull och lite samlad ut. Det här är första gången han visar sig i det kungliga strålkastarljuset utan systrarna Leonore och Adrienne vid sin sida. De är kvar på Hovstallet i Stockholm.

Bilden på Chris O'Neill väcker frågor

Men en detalj i det härliga bildflödet från Ångermanland väcker frågor. Idag är det nämligen 22 somriga grader där prinsessfamiljen befinner sig men trots det valde Chris en varm jacka. Madeleine slopade snabbt sin medan maken behöll ytterplagget på. Men så får man också komma ihåg att Chris precis har flugit hit från USA och en Sverige-sommar går förstås inte att jämföra med den varma Florida-brisen. Så kanske tycker Chris rentav att det är lite småkyligt i Ångermanland?

Foto: TT