Chris O'Neill hånad inför alla: "Han är inte en verklig person"

Chris O'Neill

Chris O'Neill har återigen blivit föremål för hån och skämt.

Chris O’Neill visade redan från första början att han ville stå lite till sidan av det kungliga livet. När han och prinsessan Madeleine gifte sig gav han ett tydligt besked: han tänkte inte bära någon prinstitel. Han ville förbli “bara” Chris O’Neill.

Men han kan inte förhindra andra att prata om honom. Eller skämta om honom.

Chris O'Neill hånad inför alla

Chris O'Neill

Stackars Chris!

Just detta gjorde Björn Werner, kulturchef på Göteborgs-Posten, när han var skribent på magasinet Café.

Där skrev han en skämtsam text i vilken han drog paralleller mellan Chris och rollfigurerna som skådisen Adam Sandler brukar spela i sina komedier.

"Har misstänkt det länge men börjar nu bli säker. Chris O’Neill är ingen verklig person. Han är egentligen en skickligt utklädd Adam Sandler i full färd med att spela in sitt mästerverk, den romantiska komedin 'The Swedish Princess'", skriver Björn.

Björn ser filmen framför sig – och tycker att Chris är klippt och skuren för rollen.

"Filmens dramatiska höjdpunkt. Chris har redan gjort bort sig en hel del. Han har råkat nämna kaffeflickor för kungen, han har tappat skivstången i huvudet på Daniel när de tränade och när hela familjen var och handlade på Svenskt Tenn skrattade han gott åt prinsens eldskärm 'Slottet brinner' och sa att det var 'The ugliest piece of crap he’s ever seen'. Pinsam stämning."

"Filmen avslutas med att alla skojar och skrattar över en burgare i Brooklyn tillsammans med Chris, så att vi förstår att både Chris och kungafamiljen har vuxit som människor av den här resan."

"Han har ett smörigt leende"

Det här är inte första gången någon har lite roligt på Chris bekostnad. Anders Lundin gjorde samma sak i tv-programmet Allt för Sverige.

– Prinsessan Madeleine är gift med en kille och vi är inte helt säkra ännu. Han är väldigt rik och har ett smörigt leende så vi vet inte. Vi hoppas på det bästa, sa Anders då.

LÄS MER: Så lever Madeleine & Chris i Florida – dolda traumat mitt i lyxen

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets – exklusiva klubben

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine