Chris O'Neill har gått under jorden – sorgliga sanningen

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine på prins Julians dop 2021

Chris O'Neill är tillbaka i USA med Madeleine och familjen och det kommer att dröja till svenska folket får se prinsessmaken igen.

Slå på ljud

I nästan tre månader fick vi ha dem i Sverige, men nu har prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åkt hem till Florida igen.

– Prinsessan Madeleine och hennes familj är tillbaka i USA, sa Ulrika Näsholm vid hovets informationsavdelning till Aftonbladet häromdagen.När prinsessparet kommer hit igen återstår att se. En sak är dock säker – det kommer märkas att Chris inte är Sverige längre. Något som var kul med Chris besök var bilderna – plötsligt fick vi se prinsessmaken igen!Chris är ju en väldigt privat person och det senaste året har han till och med slutat dyka upp på Madeleines Instagram. Sist vi såg honom där var påsken 2020. Glädjen var därför stor när vi plötsligt fick se Chris på bild i juli, det första fotot på honom i Sverige på två år. Men nu lär det alltså dröja innan vi ser Chris igen. Så här säger Svensk Damtidnings erfarna reporter Ellen Myrgård:

LÄS MER: Madeleines och Chris nya relation: "Den är helt förändrad"

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills vardag i Florida

– Nu när Madeleine och Chris är tillbaka i Florida kommer vi att gå tillbaka till en period utan bilder på prinsessmaken. För några år sedan följde Chris alltid med sin hustru på olika tillställningar och han syntes även på de Instagram-bilder som Madeleine valde att dela med sig av till svenska folket.– Men på senare tid har Chris valt att inte medverka särskilt mycket i kungliga sammanhang. Han är en affärsman utan prinstitel och därmed vilar det inget kungligt representationsansvar på hans axlar. Bilderna från Victoriadagen och Julians dop är nog de sista vi kommer att få se på Chris på mycket länge. Tyvärr. Chris har alltså valt ett liv i skymundan trots att han är gift med en prinsessa. Inte ens sin Instagram har han kvar. Kort sagt – han har gått under jorden.Chris Instagramkonto var länge en förborgad hemlighet men 2013 kunde Svensk Damtidning avslöja användarnamnet.

Kontot hette "Chrisoneill101" och var låst. Ändå började hans Instagram-vanor till slut pryda löpsedlarna.Resultatet blev ett raderat konto och en hemligare Chris. Vi får hoppas att han snart dyker upp igen!Madeleine, Chris och barnen har bott i Florida sedan 2018. Här har paret en lyxvilla på 600 kvadratmeter fördelat två våningar och 15 rum.Och givetvis finns här också garage för tre bilar, pool och gym.

LÄS MER: Smällen mot Chris O'Neill – varnas för konkurs!

Foto: TT