Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neill helt förändrad på nya bilderna – alla kan se förvandlingen

07 jul, 2023, 18:00 
Chris O'Neill

Chris O'Neill har genomgått en utseendeförändring, visar Svensk Dams nya bilder.

Annons

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill var på bröllop i helgen. De for till Cambridgeshire, Storbritannien, och tog med sig hela barnaskaran: prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

De som gifte sig var Chris O'Neills systerdotter Celina d'Abo och hennes kärlek Jake Giordano. Men för svensk räkning var det såklart Madeleine och Chris som stod i fokus.

Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till SverigeBrand logo
Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till Sverige

Chris O'Neill helt förändrad på nya bilderna

Och på bilderna som Svensk Damtidning nu kan visa kan man tala om att Chris genomgått en rejäl utseendeförändring.

Chris O'Neill
Vilken stilig uppenbarelse! Chris O'Neill, mina damer och herrar.

Vi är vana vid att se två olika sorters Chris. En mer ledigt klädd småbarnspappa, ofta i shorts för att stå ut i Florida-värmen. Eller en kostymklädd affärsman, som tar viktiga luncher och slussar miljoner fram och tillbaka.

Annons

Men på bröllopet fick vi se en tredje, betydligt mer sällsynt Chris: Frack-Chris. Och visst är han stilig, Madeleines-livspartner?

På plats var även Chris mamma Ewa och hans fem halvsystrar Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen. De är nog inte heller vana vid att se Chris i frack, även om han såklart gör undantag. Han har till exempel burit frack vid olika dop och andra officiella tillställningar.

"Kan tycka att det är obekvämt"

Men vanligtvis föredrar Chris som sagt en mer avslappnad klädsel. Det har vi inte minst kunnat se på bilder som tagits av honom i mer civila sammanhang.

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det, har Chris berättat för magasinet King.

Annons