Chris O'Neill i bråk med svensk succéförfattaren

Chris O'Neill

Chris O'Neill röt ifrån mot profilen, som numera är en känd författare.
Slå på ljud

Chris O'Neill är en man som håller hårt på sin integritet. Kanske är han den allra mest hemlighetsfulla medlemmen i hela kungafamiljen.

Det gjorde han klar i sin långa intervju med tidningen King, där Chris fick nämna vad han INTE gillar med att vara gift med en prinsessa.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, sa Chris då.

Chris O'Neill i bråk med succéförfattaren

Och nu har vi ännu ett bevis på att detta stämmer. Succéförfattaren Pascal Engman har blivit intervjuad av Expressen Extra i samband med släppet av sin nya bok Kokain. Där berättar han om ett inte så angenämt möte med just Chris, under sin tid som reporter.

Pascal satt utanför innekrogen Sturehof och väntade på att Chris, som då var prinsessan Madeleines fästman, skulle komma ut.

– Vi satt utanför och väntade på att han skulle gå hem för att få en kommentar om det stundande bröllopet. Sen gick han hem, glad i hågen som det så fint heter, och jag ropade på honom: ”Chris kan jag få en kommentar”. Då vände han sig om och ropade rakt ut i natten: ”I can hear you but I don’t wanna talk to you”. Så det blev ingen kommentar då, säger Pascal.

Pascal Engmans ord om Chris O'Neill

Okänd man med Pamela Andersson och Pascal Engman.

Karin Törnblom/TT

Det är en medieskygg man som Madeleine har hittat! Men kanske hade Chris läst ett inte alltför välvilligt inställt inlägg som Pascal publicerade på sin blogg samma år? Så här löd det:

"Chris O’Neill, den där killen ljuvliga Madeleine ska gifta sig med i sommar, minns ni för ett tag sedan när han fångades på en bild när han pekade finger åt fotograferna? Givetvis var det mycket pinsamt, alltsammans. Jag blev alldeles kissnödig av att se det. Det är sant. Jag blundade och ställde mig som fotbollsspelare gör i frisparksmurar. Man kan bete sig så där om man heter Sean Penn och är en världsstjärna. Möjligtvis kan man även göra så om man varit med och visat sitt kön i en dokusåpa på tv. Men man kan inte göra det om man bara är en vanlig stekare som heter Chris O’Neill och ser ut som en nerbantad Vince Vaughn."

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”

LÄS MER: Olavs farliga kärleksresor till Märtha – historien bakom "Atlantic crossing"

LÄS MER: Läkarns besked om sjukdomen – så sjuk är Mette-Marit