Chris O'Neill kopplas ihop med skandalkvinnan: "Ångrar det"

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris O'Neill kopplas ihop med en skandalkvinna – känd för sin inblandning i en omskriven otrohetsaffär.
7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjort
Slå på ljud

Chris O'Neill är en man som håller hårt på sin integritet. Kanske är han den allra mest hemlighetsfulla medlemmen i hela kungafamiljen.

Prinsessan Madeleine har i alla fall ett Instagram-konto, medan Chris valde att radera sitt.

Detta får Chris nya val att sticka ut – med ett knapptryck har han riskerat den heliga integriteten.

Chris O'Neill kopplas ihop med skandalkvinnan

Chris har nämligen anslutit till den trendiga appen Clubhouse. Det är ett slags samtalsforum för allsköns olika ämnen, och för att gå med i gemenskapen krävs en inbjudan.

Clubhouse tillåter dig också att följa människor du vill lyssna på eller interagera med. I skrivande stund följer Chris 110 personer.

På den listan finns Ace of Base-stjärnan Ulf Ekberg, den världsberömde entreprenören Elon Musk, Hollywood-regissören Brett Ratner och affärsmannen Johan Lundberg.

Där finns också personer med kopplingar och vänskapsband till kungafamiljen: Jan Dinkelspiel, Emma Pernald och Gustaf Magnuson.

Men den mest oväntade profilen på Chris lista är onekligen Rachel Uchitel. Hon är nattklubbsprofil och tv-stjärna, men i Sverige är hon tveklöst mest känd som Tiger Woods älskarinna.

"Ångrar att han var gift"

Det var Rachel som avslöjades när Elin Nordegren ringde upp henne från Tigers mobil. Hon medverkade också i HBO-dokumentären om Tiger som visades tidigare i år.

– Jag ångrar att han var gift, jag ångrar misstagen som jag gjorde, men folk ville skylla på mig för att en gift man var otrogen mot sin fru. Som om jag var den enda som var ansvarig för hans handlingar, sa hon i dokumentären.

Varför följer då Chris denna Rachel?

– Det förvånar mig, det är svårt att veta vad de har för koppling. Men Rachel har ju varit värdinna för flera kända nattklubbar och vistas ofta i Palm Beach där prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bor. Det kan ju vara så att han följer henne av ren nyfikenhet också, har hovexperten Sara Ericsson sagt tidigare.

LÄS MER: Chris O'Neills innersta krets – exklusiva klubben

LÄS MER: Här är prinsessan Madeleines innersta krets – vänskapen går i arv

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine