Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O’Neill och hans systrar – sanningen om relationen

18 okt, 2020, 18:00 
Chris O’Neill mamma Eva O'Neill systrar Natascha Abensperg und Traun Tatiana d'Abo
Chris O’Neills familj är lite speciell: Han har fem syskon – som har två olika mammor och tre olika pappor. Här berättar han själv.
Annons
7 saker du inte visste om Chris O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

De är familjen O’Neills svar på prins Daniels storasyrra Anna Westling: Chris fem syskon Tatjana, Natascha, Stefanie, Annalisa och Karen.

Men det är bara systrarna på mamma Evas sida – Natascha och Tatjana – som glammar runt på jetsetkalasen i London och på kontinenten. Medan det i princip är helt tyst om systrarna på pappa Pauls sida – Annalisa, Karen och Stefanie.

Men det har sin förklaring.

Chris O’Neills systrar på prinsessan Adriennes dop 2018.
Fyra av Chris fem systrar på prinsessan Adriennes dop 2018. Från vänster: Karen O’Neill, Annalisa O’Neill, Tatiana d’Abo och Natascha Abensperg und Traun.

Så här berättar Chris O’Neill i magasinet Kings stora intervju:

– Min far reste runt överallt i Europa i jobbet, mest av allt till Tyskland. Där träffade han min mor. Hon flyttade till London så att de kunde leva ihop.

Annons
Chris O’Neill som barn. Pappa Paul O’Neill Mamma Eva O’Neill
Chris med pappa Paul och mamma Eva.
Chris mamma Ewa O'Neill och syster Tatjana d'Abo med kronprinsessan Victoria
Chris mamma Eva och syster Tatjana, till vänster kronprinsessan Victoria.

– Båda hade barn från tidigare äktenskap: Min pappas tre döttrar bodde kvar i USA hos sin mor, medan min mammas två tidigare döttrar flyttade med henne till London från Tyskland.

Christ jetset-systrar Natascha Abensperg und Traun samt Tatjana d’Abo har samma mamma som Chris.

– Dem är jag uppväxt tillsammans med, och jag skulle aldrig betrakta dem som något annat än helsystrar. Medan mina andra tre systrar, som jag för all del också har nära relationer till, har alltid bott i ett annat land även om vi har setts på helger och semestrar.

Annons
Chris O’Neill syskon Karen O’Neill Annalisa O’Neill samt Chris systerson
USA-systrarna Karen och Annalisa på Chris och Madeleines bröllop.

Chris O’Neill och hans 5 systrar

1. Annalisa O’Neill

Annalisa O'Neill är äldst av syskonen. Hon och hennes två systrar har samma pappa som Chris, men mamma hette Hildegard och var Paul O’Neills första fru. ”Jag tänker fortfarande på Chris som en liten unge” sa Annalisa till Expressen 2013.

2. Karen O'Neill

Karen O’Neill. Till höger Annalisa igen.

3. Stefanie O’Neill

Annons
Chris O'Neills syster Stefanie O'Neill
Chris USA-systrar är doldisar alla tre, men Stephanie O’Neill toppar nog listan: På henne finns det inte många bilder Men här är hon i alla fall på festen före Chris och Madeleines bröllop.

4. Tatjana d’Abo

Dotter till Eva O’Neill och hennes första man Wolfgang Schoeller. Trebarnsmamma som har jobbat på Vogue. Är gift med brittiske godsherren John, och gudmor till prinsessan Leonore.

Chris O’Neill syster Tatjana d'Abo
Tatjana d’Abo, influgen från England för prinsessan Adriennes dop..

5. Natascha Abensperg und Traun

Också dotter till Eva O’Neill, men i hennes andra äktenskap med Hermann Loeb. Natascha har titeln grevinna genom sitt äktenskap med greve Ernst. Gudmor till prins Nicolas. Bor i Österrike.

Annons
Chris O'Neill syster Natascha Abensperg und Traun
Chris syster, societetsladyn Natascha. Men det hade sina sidor att växa upp med så färgstarka kvinnor: ”Jag såg ut som Mick Jagger när jag var barn. De klädde mig och mamma klädde mig. Nu i efterhand ser det coolt ut, men då var det förfärligt” sa Chris i Skavlan.

Foto: TT, Mattias Edwall/Kungliga Hovstaterna.

Annons