Chris O'Neill – ryktet som hotar hans familjelycka med prinsessan Madeleine

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris O'Neill omgärdas av ett elakt rykte – som nu nått utlandet.
Därför trivs inte Chris i Sverige!
Slå på ljud

Chris O’Neill är som bekant en person som håller hårt i privatlivet. Det är nog därför han syns så sällan på prinsessan Madeleines Instagram-konto. Han väljer väldigt noga vilka sammanhang som han ska figurera i – och han väljer med omsorg.

Elaka ryktet om Chris O'Neill läckt ut i pressen

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Chris O'Neill har inte riktigt omfamnat det kungliga livet.

Den tyska sajten 24 Royal har tagit fasta på just den här sidan av Chris i sitt porträtt av familjefadern.

"Chris syns inte ofta i offentligheten. Prinsessan Madeleines make håller privatlivet som heligt, så det är bara vid speciella tillfällen som 47-åringen dyker upp vid sin hustrus sida", skriver sajten.

"Med sin återhållsamma natur har Chris inte fått många vänner i det svenska hovet de senaste åren."

"Hans reserverade och introverta stil, denne brittisk-amerikanske affärsman, går inte hem överallt."

24 Royal blir mer provokativa än så i sitt porträtt av Chris. Vad sägs om den där frågan som sajten ställer i en rubrik: "Hotar hemska rykten hans familjelycka med Madeleine?".

Längre ned i artikeln fortsätter resonemanget:

"Envisa rykten om hans familj gör inte saker och ting lättare."

Eva O'Neill – det sägs om henne

Vad är det då för rykten om familjen som 24 Gala refererar till? Jo, det handlar om hans mamma, Eva O'Neill. I hennes fall har elaka tungor velat måla upp henne som ett slags karriärshustru – som gift och skilt sig till en förmögenhet.

– Hon har aldrig haft en karriär. Hon har fått ihop sina pengar genom skilsmässor. Hon är precis som sin väninna Ivana Trump. Hon gifte sig smart och skilde sig sedan smart och cashade in på männen, har den tyske journalisten Michael Graeter sagt till brittiska Mail on Sunday.

Eva var först gift med den tyske affärsmannen Wolfgang Schoeller och sedan med byggindustrimagnaten Hermann Loeb. Efter äktenskapet med Paul O'Neill, Chris pappa, gifte hon sig för fjärde gången med amerikanen James E Stewart i slutet av 1980-talet.