Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris O'Neill utseendeförändrad på första bilden efter 56 dagar – detta har hänt

09 sep, 2023, 12:00 

Chris O'Neills stora förändring.

Annons

Prinsessmaken Chris O'Neill lyckas med det snudd på omöjliga – att vara gift med en prinsessa men samtidigt lyckas hålla sig anonym. Men när hovet släppte en ny bild på hela kungafamiljen var det givet att Chris tog på sig kostymen och dök upp.

Men jämför man med den tidigare familjebilden är det tydligt att Chris förändrat sin look. Det är också hans första officiella framträdande sedan Victoriadagen.

Birgitta avslöjar: Kungen vill sälja • Charlenes markering mot skilsmässoryktena • De är bjudna till kungens stora fest – 3 kungliga snackisar från vecka 36!Brand logo
Birgitta avslöjar: Kungen vill sälja • Charlenes markering mot skilsmässoryktena • De är bjudna till kungens stora fest – 3 kungliga snackisar från vecka 36!

Så var Chris O'Neills sommar 2023

Nu är hösten kommen, och affärsmannen Chris O'Neill har dragit sig undan i Florida, där han driver sina företag från lyxvillan. Men hur var Chris sommar? Ljuvlig, om man avgör från bilderna!

Tidigt på sommaren landade hela familjen i Sverige, och Chris gjorde storartad kunglig comeback på nationaldagsfirandet i Skansen. Han satt på första parkett, och skötte det hela med bravur!

Annons

Där efter flög Madeleine och Chris i början av juli till England för bröllop! Det var Chris O'Neills systerdotter Celina d'Abo som sa "ja" till sin Jake Giordano, och alla tre barn var med.

Sedan väntade några veckor utanför rampljuset, innan det var dags för kronprinsessans traditionsenliga födelsedagsfirande på Öland. Chris poserade glatt vid sin hustru Madeleines sida, och familjen njöt därefter efter en sommar på Öland.

Chris O'Neills utseendeförändring på nya bilden

Och sen så var det ju den där familjebilden, som hovet lyckades orkestrera ihop och fota i slutet av juni. Men det var först nu under fredagen som den släpptes för allmän beskådan – och givetvis var Chris med.

Det händer ju inte så ofta att han dyker upp på sådana offentliga bilder, eftersom han ju inte är en del av kungahuset – men kungafamiljen. Men här var hela skaran samlad!

Sist det hände var 2021 på Solliden, och jämför man de bägge bilderna är det tydligt att Chris skiftat look. Den första bilden fotades ute på Solliden, och han bar en mer avslappnad stil med en lös vit skjorta och inte så tillrättalagt hår.

I år var bilden betydligt mer formell, och Chris såg oerhört stilig och proper ut i sin kostym och sin proffsigaste fotomin.

Två bilder på Chris O'Neill, 2021 och 2023
Chris är ett riktigt proffs!

Foto: TT/Kungliga hovstaterna

Annons